[Update] Cu ocazia implinirii a 90 de ani, Scandia a realizat pe 29 iunie o serie de evenimente in orasele Bucuresti, Sibiu, Brasov, Cluj-Napoca si Constanta, in cadrul careia a fost lansata o carte de bucate de poveste cuprinzand retetele a zece preparate din bucucataria conacului cu dichis, informeaza un comunicat emis de Graffiti PR. Cartea de bucate de 2,60 X 1,80 m, creata in stilul anului 1920, a fost insotita de bucatarul Vladut Florica si Alexandra Bucur (Marketing Manager, Scandia).
"Sarbatorim un eveniment special: 90 de ani de existenta a companiei Scandia Sibiu, 90 de ani impreuna cu consumatorii. Dat fiind ca mare parte din valorile si traditia Sibiului se regaseste in ADN-ul companiei noastre, dorim ca, in semn de recunostinta si multumire pentru Sibiu, sa facem un cadou atat orasului, cat si sibienilor- este vorba de o carte de bucate care ne reprezinta! Doresc sa multumesc public Sibiului pentru gazduirea pe care ne-a oferit-o", a declarat Andrei Ursulescu (CEO Scandia) in cadrul evenimentului.