
Articole care fac referire la Cosmin Dragomir


Revista Zile și Nopți, ediția de februarie, este acum în oraș, distribuită gratuit în locații premium

Zile și Nopți lansează campania „25 de ani de Pop Culture în România - Personalități feminine din sec. XXI"

Concursul anual de rețete și workshopul de cooking „Amintiri Gustoase” au devenit o tradiție în lumea iubitorilor de gastronomie din România

A început competiția anuală „Amintiri Gustoase” derulată pe social media, dedicată tuturor iubitorilor de gastronomie. Chef Liviu Lambrino și alte nume mari aleg cele mai bune rețete

A apărut noul număr Zile și Nopți, ediția de noiembrie. Revista conține și suplimentul „Top 10 Bărbați de Succes"

Noul sezon al podcastului Amintiri Gustoase debutează cu un episod dedicat ciocolatei Dubai. Cosmin Dragomir: „Disecăm la temperatură controlată produsul anului”

Ediția de octombrie a revistei Zile și Nopți este distribuită gratuit, în locații premium, în cele mai importante orașe din România

Radu Paraschivescu, despre ciorba de burtă, în podcastul Amintiri Gustoase: „Nu vreau șosete flaușate, nu vreau bucăți de prosop”

Effie Awards 2024 anunță caștigătorii. 57 de premii (inclusiv Grand Effie) au fost decernate la Gala Effie 2024

#WeAreRomania | Cosmin Dragomir & Ștefan Chirițescu: România are o gastronomie interesantă și are nevoie să-și spună povestea

Revista Zile și Nopți, ediția de aprilie, este distribuită acum în locații premium, instituții de cultură, cinematografe, restaurante sau baruri, din București, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Timișoara și Constanța
![[REC și la podcast] Jo Ilie și Alex Vasile: Am vrut să facem conținut pentru omul obișnuit care trebuie să-și hrănească familia și pe sine și e copleșit de câte lucruri pare că trebuie să știi ca să dai drumul la aragaz](https://media.iqads.ro/2024/01/jo-ilie-si-alex-vasile-cover-410.jpg)
[REC și la podcast] Jo Ilie și Alex Vasile: Am vrut să facem conținut pentru omul obișnuit care trebuie să-și hrănească familia și pe sine și e copleșit de câte lucruri pare că trebuie să știi ca să dai drumul la aragaz

România trimite cel mai bun producător de street food la finala europeană, în competiție cu alte 15 țări

Mircea Groza: România este reprezentată din punct de vedere gastronomic, cred eu, de „zămuri și tocane”. Pe care eu le caut, le reconstitui și le ofer celor interesați
![[Punct. Și de la capăt] Cosmin Dragomir: Mi-am dorit foarte mult să călătoresc, să ies din țară. Asta am reușit. Am mâncat șaorma pe trei continente și sarmale în vreo patru țări](https://media.iqads.ro/2022/12/fotojet-2022-12-19t114650-046-cover-410.jpg)
[Punct. Și de la capăt] Cosmin Dragomir: Mi-am dorit foarte mult să călătoresc, să ies din țară. Asta am reușit. Am mâncat șaorma pe trei continente și sarmale în vreo patru țări
![[REC și la podcast] Silvia Teodorescu: Urmărim să spunem povești adevărate de viață, în care banii nu curg din copac, celebritatea nu vine dacă ai doar un zâmbet seducător și nicio carieră nu se construiește peste noapte](https://media.iqads.ro/2022/12/silvia-teodorescu-managing-partner-zaga-brand-foto-catalin-asanache-cover-410.jpg)
[REC și la podcast] Silvia Teodorescu: Urmărim să spunem povești adevărate de viață, în care banii nu curg din copac, celebritatea nu vine dacă ai doar un zâmbet seducător și nicio carieră nu se construiește peste noapte

Proiect cu fun în bucătării, generații digitale și ceva antropologie gastronomică, marca Cronicari Digitali: Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători?
