Sustenabilitate și inovație: FORTEM a investit 40 de milioane de euro într-o nouă fabrică de BCA complet digitalizată

PENNY România este Partener Național al Campionatului European U19 și susține viitorul fotbalului românesc

INTERSPORT deschide un nou magazin în MALL MOLDOVA, Iași - un concept modern dedicat pasionaților de sport

FOMO - The Festival Of Modern Owners, lansează FOMO Pro – acces complet în locațiile secundare și la peste 60 de speakeri români

Canopy și Temerarii anunță parteneriatul pentru promovarea emisiunii Temerarii și creșterea vizibilității în mediul digital

Irina Rimes și Surorile Osoianu, Zdob și Zdub, artizani ai gustului autentic și meșteșugari iscusiți, în a treia ediție a festivalului Suflet de România, pe Domeniul Regal Săvârșin

Hesburger deschide primul restaurant din regiunea Moldova, la Iași, în urma unei investiții de 400.000 de euro

Fabrica ETi din Craiova: 70 de milioane euro investite și recunoaștere internațională pentru excelență

Iva Bennefeld-Stepanic, VP Marketing & Brand Excellence, Europa | internațional, Mondelēz Elveția, numită Președintă a Juriului Effie Awards România 2025

Beko România depășește pragul de 45 milioane aparate frigorifice la fabrica din Găești, continuând tradiția excelenței și a sustenabilității

#CopiiiNuSuntNegociabili: Lideri din întreaga lume cer repatrierea copiilor ucraineni ca element vital în calea către pace

Bilanț la 1 an de funcționare a noului Spital construit de Dăruiește Viață la Marie Curie: pacienți mai mulți și un Campus Medical în curs de dezvoltare

FactoryLab by Raiffeisen Bank & Mezanin Market se deschide în Promenada. Peste 60 de antreprenori români vor fi prezenți în noul spațiu

Cozonac Boromir. Așa cum îl făcea bunica, gustat și aprobat de nepoții pofticioși, în cea mai nouă campanie semnată Propaganda
![[AIdea] Ana Deacu: Dacă AI-ul ar fi un coleg, l-aș descrie ca fiind unul neobosit, mereu dispus să ofere ajutor în sarcinile repetitive, însă a cărui muncă ar trebui verificată constant de un superior](https://media.iqads.ro/2025/04/ana-deacu-digitas-cover-410.jpg)
[AIdea] Ana Deacu: Dacă AI-ul ar fi un coleg, l-aș descrie ca fiind unul neobosit, mereu dispus să ofere ajutor în sarcinile repetitive, însă a cărui muncă ar trebui verificată constant de un superior

Europa, una dintre cele mai ambițioase producții ale ultimilor ani, deschide cea de-a 3-a ediție LYNX Festival

Sondaj Cargus: Românii cumpără online gadgeturi și jucării de Paște în locul tradiționalelor haine noi

FOMO – The Festival Of Modern Owners lansează One Day Tickets pentru speakerii internaționali la Sala Palatului
![[Spre Gopo] Silviu Stavilă: Am încercat sa creăm o experiență imersivă pentru spectator în povestea filmului. Am eliminat orice acrobație a camerei care ar putea distrage atenția de la poveste](https://media.iqads.ro/2025/04/001-silviu-stavila-on-the-set-of-three-kilometers-to-the-end-of-the-world-credits-ioana-stavila-cover-410.jpg)
[Spre Gopo] Silviu Stavilă: Am încercat sa creăm o experiență imersivă pentru spectator în povestea filmului. Am eliminat orice acrobație a camerei care ar putea distrage atenția de la poveste

Zece lideri au vorbit despre carieră și parcurs profesional, oferind zece perspective unice. Peste 200 de tineri au venit la conferința Cronicari Digitali pentru a afla realitățile din spatele unor cariere de succes

Oxygen și Xiaomi România transformă emoțiile autentice în artă fotografică în cadrul unui eveniment dedicat noii serii Xiaomi 15

Hesburger deschide primul restaurant drive-in din România, la Curtea de Argeș, în urma unei investiții de 700.000 de euro

City Grill Group intră în topul global al creativității digitale cu „Șpriț de vară”, campanie realizată pentru Hanu’ lui Manuc
![[PR Playbook] Ionuț Tecuceanu: Ca om de PR în ziua de azi, să ții toate mingile în aer devine un procedeu de echilibristică avansată](https://media.iqads.ro/2025/04/it-1-cover-410.jpg)
[PR Playbook] Ionuț Tecuceanu: Ca om de PR în ziua de azi, să ții toate mingile în aer devine un procedeu de echilibristică avansată

Brașov Jazz & Blues Festival #13: Artiști internaționali de top și o nouă ediție electrizantă în Piața Sf. Ioan

Complice.ro: Piața experiențelor, după 5 ani de la pandemie: de la cadou inedit, la pilon de wellbeing personal și organizațional. Creștere constantă și maturizare în comportamentul de consum

Leadershipul creativ, în plină expansiune: Înscrieri la Creative MBA - doar 30 de locuri disponibile

Divizia de Property Management a Colliers preia administrarea clădirii de birouri Victoria Center, recent achiziționată de Solida Capital

Într-un context international marcat de mari incertitudini – România are știri pozitive: majoritatea românilor sunt progresiști și pro-europeni convinși

Maia Feloiu, ON HEELS PR, inclusă în Capital Top 100 Manageri 2025: „Cel mai mândră sunt de faptul că am fost singura agenție din domeniul Influencer & VIP Management inclusă în acest top!”
![[Newsletter Collection] Mircea Meșter: Oamenii au nevoie de poveștile din spatele lucrurilor imediat vizibile la fel de mult cum au nevoie de știri](https://media.iqads.ro/2025/04/img-65341632241300572-cover-410.jpg)
[Newsletter Collection] Mircea Meșter: Oamenii au nevoie de poveștile din spatele lucrurilor imediat vizibile la fel de mult cum au nevoie de știri

Mihaela Mineu: În marketingul experiențial AI nu ar trebui să fie un buzzword, ci un instrument esențial

Milano Design Week a adus la un loc designul, AI-ul și inspirația colectivă. Instalația creată de IQOS și designerul Seletti a atras atenția participanților

2025: Nouameapiesă? Peca Ștefan și Cinty Ionescu, într-un road trip (anti)performativ în zece orașe din România

Oana Roman a lansat oficial linia de cosmetice INAM by Oana Roman și a fost serbată de ziua ei în cadrul unui eveniment monden

Ruta mănăstirilor din zona Moldovei: destinații ideale, în perioada Paștelui, pentru cei aflați în căutarea unor comori culturale și spirituale mai puțin cunoscute
![[AIdea] Bianca Miroș: Există proiecte în care AI-ul poate aduce un twist curajos și o direcție nouă, iar avantajul cel mai mare cred că este exact acesta, plaja de posibilități pe care ți-o oferă](https://media.iqads.ro/2025/04/bianca-miros-minio-studio-cover-iqads-ai-si-creativitatea-cover-410.jpg)
[AIdea] Bianca Miroș: Există proiecte în care AI-ul poate aduce un twist curajos și o direcție nouă, iar avantajul cel mai mare cred că este exact acesta, plaja de posibilități pe care ți-o oferă

Raiffeisen Bank și Universitatea Babeș-Bolyai anunță câștigătorii celei de-a doua ediții a programului Think Tank Lab

Designul ca formă de transformare: „Horizon Awakening”, instalația Whirlpool de la INTERNI, în cadrul Milan Design Week

Impruvis Probiotics lansează o promoție specială de Paște pentru susținerea sănătății digestive a românilor
![[Spre Gopo] Yann Verburgh: N-aș fi crezut niciodată, ca artist francez, că voi fi nominalizat la Premiile Gopo, dar mă bucur foarte mult, mai ales că am o mare admirație pentru actorii români](https://media.iqads.ro/2025/04/1-yann-1-cover-410.jpg)
[Spre Gopo] Yann Verburgh: N-aș fi crezut niciodată, ca artist francez, că voi fi nominalizat la Premiile Gopo, dar mă bucur foarte mult, mai ales că am o mare admirație pentru actorii români

MOCAPP anunță lansarea ediției #4 a Influencer Accelerator (IAM) – programul educațional dedicat creatorilor de conținut din România
![[AIdea] Gabriel Branescu: Nu cred în ideea că „AI-ul o să ne ia joburile.” Cred că o să ne ia scuzele. Dacă știi ce vrei, AI-ul nu te înlocuiește. Te amplifică. Dacă nu știi, te lasă gol și expus](https://media.iqads.ro/2025/04/468215160-590583586835575-2940314689285525354-n-cover-410.jpg)