NEWs Training

Start: 2010-04-16
End: 2010-04-18

Cand: 16-18 aprilie, ora 10:00
Unde: Centrul de Educatie non-Formala din cadrul Casei de Cultura a Studentilor Bucuresti

Pentru a-ti creste gradul de angajabilitate, Asociatia Studentilor la Jurnalism si Comunicare (ASJC) iti aduce o solutie funky fresh. NEWs Training te ajuta sa afli zvonuri prin Buzz marketing, sa scrii inedit cu Narrative writing si sa dai sfoara-n tara prin Guerilla Pr.

ASJC ti-a pregatit trei zile de training in care sa te pui la curent cu cele mai noi tehnici de comunicare. Fiecare zi de training corespunde unui domeniu: jurnalism, relatii publice si publicitate.

Catrinel Graepel, creative supervisorul echipei Funky Business, iti spune vineri cum sa comunici neconventional prin Buzz Marketing. Bogdan Theodor Olteanu, head of PR Division Millenium Communications, iti vorbeste sambata despre Guerilla PR, iar duminica, Cristian Lupsa, editor la Decat o Revista vine sa te invete tehnici de Narrative Writing. In ultima seara, iti pregatim si un party in care sa socializezi cu ceilalti participanti. Iti poti aduce si prietenii!

Completeaza formularul de inscriere de pe asjc.wordpress.com pana pe 14 aprilie si participa intre 16 si 18 aprilie la trainingul care ti se potriveste cel mai bine. Ne vedem la NEWs Training!

Stai la curent cu noutatile si de pe conturile de Facebook si Twitter.

Branded