Ati obsrvt vrodt ca este frt usor sa citm chir si atuci cnd cvintele nu sunt intrgi? Totsi, Satch&Satch crde ca "integral este mai bun!".
De cele mai multe ori ni se pare firesc ca lucrurile pe care ne bazam sa fie complete, pentru ca buna lor functionare depinde de toate partile componente, asa cum un autovehicul are nevoie de roti pentru a se deplasa sau cum o pasare depinde de apripi pentru a zbura. Prin extensia acestei idei, Saatchi & Saatchi a dezvoltat platforma de comunicare pentru cerealele integrale de la Nestlé Romania, mizand pe valentele termenului "integral".
Majoritatea cerealelor care se consuma la micul dejun sunt obtinute printr-un procedeu de prelucrare care inlatura parti bogate in nutrienti. Cand boabele sunt macinate sau rafinate, coaja si germenul sunt inlaturate, ramanand doar membrana interioara. Astfel, mare parte a valorii nutritive a bobului dispare. In prepararea cerealelor integrale se foloseste intregul bob, pastrandu-se intacte elementele esentiale pe care le contin cele trei parti ale sale. De aceea integral este mai bun!