Oana Opriș, Co-founder, genuin.shop: „difrnt. ne-a ajutat să ne modernizăm platforma într-un mod care reflectă calitatea și valorile produselor noastre”

Oana Opriș, Co-founder, genuin.shop: „difrnt. ne-a ajutat să ne modernizăm platforma într-un mod care reflectă calitatea și valorile produselor noastre”

Agenția de digital marketing difrnt. a făcut încă un pas important în colaborarea cu genuin.shop – un retailer online axat pe așternuturi de pat, perdele și alte produse din in – prin crearea unui design complet nou al site-ului.

Acest proiect nu reprezintă doar o simplă actualizare vizuală, ci o transformare strategică, special gândită pentru a susține creșterea rapidă a brandului și pentru a se adapta la nevoile actuale ale pieței.

Încă de la începutul colaborării, genuin.shop a avut încredere în echipa difrnt. pentru a-și consolida prezența în mediul online și pentru a atrage noi clienți. Pe parcursul celor doi ani de colaborare, difrnt. a furnizat servicii de digital marketing, incluzând campanii de paid media și grafică, adaptate la dinamica industriei. Aceste eforturi au dus la o creștere a vizibilității brandului și a bazei de clienți.

Anul acesta, ca răspuns la schimbările comportamentului consumatorului în mediul online, Genuin a decis că este timpul pentru un refresh.

Astfel, noua platformă a fost special gândită pentru a oferi o experiență de utilizare mai fluidă și intuitivă, integrând un configurator pentru așternuturi de pat și perdele, aliniindu-se la tendințele actuale din e-commerce și la așteptările ridicate ale utilizatorilor.

Fiecare detaliu al acestui nou design a fost atent planificat pentru a simplifica procesul de navigare și pentru a optimiza conversiile în procesul de achiziție.

Cel mai complex design si punctul central al website-ului este configurator de produse. Astfel, userii își pot crea propriul set de așternut de pat sau perdea exact așa cum își doresc, pe dimensiuni și mix-uri de culori . Aceștia au posibilitatea de a alege atât dimensiunile pentru fiecare piesă de așternut sau pentru perdea, cât și opțiunea de a alege nuanțele preferate pentru fiecare în parte.

„Parteneriatul nostru cu genuin.shop nu este doar despre implementarea unor soluții digitale. Este un proces continuu, în care ne adaptăm nevoilor în schimbare ale brandului și ale pieței. Redesignul site-ului reflectă această evoluție și dedicarea noastră de a oferi soluții care aduc un impact real”, ne spune Dan Toma, CEO & Partner difrnt.

Această transformare digitală nu doar că îmbunătățește experiența utilizatorilor existenți, dar are și scopul de a atrage noi segmente de clienți. De la o viteză de navigare superioară, secțiuni mai bine structurate, până la un checkout optimizat, fiecare aspect al site-ului a fost regândit pentru a crește eficiența și numărul de conversii.

„difrnt. a înțeles viziunea noastră și ne-a ajutat să ne modernizăm platforma într-un mod care reflectă calitatea și valorile produselor noastre. Acest redesign era esențial pentru a sprijini creșterea continuă a brandului nostru”, ne spune Oana Opriș, Co-founder, genuin.shop.

Prin această colaborare, difrnt. și genuin.shop demonstrează încă o dată cât de esențială este o comunicare între două echipe care au un scop comun, acela de a crește sustenabil și armonios împreună, având viziuni comune.

Genuin este un brand românesc de familie, fondat în 2021, care își propune să aducă mai aproape de oameni textile naturale, cum ar fi inul și produsele home-deco organice. Materialele oferă multiple beneficii, atât pentru sănătate, cât și pentru mediul înconjurător. De ce inul? Pentru că este antibacterian, hipoalergenic natural, termoreglator și are o capacitate ridicată de absorbție a umidității.

difrnt. oferă servicii de marketing digital la 360 de grade, inclusiv media buying, programmatic media, analytics, SEO, social media, producție video, content marketing, marketing automation, UX/UI și optimizarea ratei de conversie. Cu un portofoliu impresionant de peste 30 de clienți, printre care Flip.ro, OPTIblu, Optiplaza, Sofiaman, Avenor, MAM Bricolaj și Viasat, agenția este dedicată să livreze rezultate excepționale și să fie un partener de încredere pentru clienții săi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Difrnt.

Founded in 2018, difrnt. is more than an advertising marketing agency—we are innovators, creators, and pioneers, focused on results and work ethics. Our services extend from media buying (PPC) campaigns, social... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related