Conferința PROW 2024 – O reuniune de succes a tehnologiei și produselor digitale în Timișoara

Conferința PROW 2024 – O reuniune de succes a tehnologiei și produselor digitale în Timișoara

Mult așteptata conferință PROW 2024 a reunit peste 650 de participanți, peste 25 de lideri din industrie la nivel global și 12 startup-uri inovatoare care au participat la Startup Expo.

PROW Conference s-a desfășurat pe 18 octombrie la Timișoara Convention Center și a oferit un mediu unic pentru lideri de opinie, antreprenori și inovatori. Aceștia au avut oportunitatea de a împărtăși idei, de a discuta despre tendințele din domeniu și de a explora viitorul tehnologiei și produselor digitale.

Evenimentul principal a cuprins discursuri inspiraționale, paneluri de discuții pe subiecte actuale și sesiuni interactive care au captat atenția tuturor pe parcursul zilei. Iar cu o zi înaintea evenimentului participanții s-au putut implicat în ateliere practice conduse de experți globali renumiți, precum Radhika Dutt, autoarea cărții „Radical Product Thinking: The New Mindset for Innovating Smarter”, și Alexei Ciobanu, lider de produs la Panda Doc.

Suplimentar conferinței au fost organizate șase evenimente conexe în cadrul Săptămânii PROW. Acestea au atras peste 400 de participanți, iar mai bine de 1.000 de persoane au participat la discuții despre startup-uri, securitate cibernetică, Web3, marketing și user experience.

Startup Expo a fost unul dintre punctele de atracție ale evenimentului. În cadrul acestuia startup-urile au avut oportunitatea de a-și prezenta soluțiile, de a se conecta cu investitori și de a interacționa cu factori de decizie importanți.

Agenda dinamică a conferinței a reflectat diversitatea și energia comunității PROW. În centrul atenției au fost subiecte precum tendințele din AI, fintech, sustenabilitate și peisajul digital în continuă evoluție. Participanții au avut astfel acces la cunoștințe valoroase și au realizat conexiuni semnificative, inspirați să inoveze mai departe în industriile lor.

Organizatorii PROW Conference le mulțumesc partenerilor a căror susținere a făcut ca această ediție a conferinței să fie un succes deosebit:

  • Rockstar: The Access Group, Haufe Group
  • Gold: Enovatika, Orange, Stripe, Tremend, Publicis Sapient
  • Starter: ACI Worldwide, Bosch, OPSWAT, Unifiedpost, Everseen
  • Partener media: Radio Guerilla

 

Data pentru PROW Conference 2025, deja stabilită

PROW Conference 2025 a fost anunțată oficial. Aceasta se va desfășura pe 24 octombrie 2025. Biletele Super early-bird pentru comunitatea PROW sunt deja disponibile. Acestea pot fi cumpărate de pe site-ul oficial PROW, unde sunt accesibile mai multe informații.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related