Noul sezon al podcastului Amintiri Gustoase debutează cu un episod dedicat ciocolatei Dubai. Cosmin Dragomir: „Disecăm la temperatură controlată produsul anului”

Noul sezon al podcastului Amintiri Gustoase debutează cu un episod dedicat ciocolatei Dubai. Cosmin Dragomir: „Disecăm la temperatură controlată produsul anului”
  • Un nou sezon al podcastului Amintiri Gustoase, parte din platforma culturală Cronicari Digitali, a debutat vineri, 18 octombrie;
  • În primul episod al noului sezon, șase invitați de marcă discută despre preparatul viral al anului: ciocolata Dubai;
  • Amintiri Gustoase este cel mai longeviv podcast gastronomic românesc, iar noul sezon continuă să încânte zecile de mii de ascultători cu 11 episoade savuroase.

Noul sezon al podcastului Amintiri Gustoase, parte din platforma culturală Cronicari Digitali, a debutat vineri, 18 octombrie, cu un prim episod în care șase invitați de marcă au discutat despre unul dintre cele mai virale produse culinare din lume în ultimul an: ciocolata Dubai.

Spre deliciul ascultătorilor pe care Cronicari Digitali i-au obișnuit, de-a lungul anilor, cu dialoguri picante și pline de fervoare, Amintiri Gustoase, cel mai longeviv podcast gastronomic românesc, cu apariție neîntreruptă din 2020 până acum, este și cel mai ascultat podcast gastronomic din România. Odată cu debutul noului sezon, reintră pe locul 1 atât la categoria „Food”, cât și la categoria „Artă”. Gastronomia este, într-adevăr, o artă, iar Amintiri Gustoase a adunat în jurul său o întreagă comunitate, devenind platforma specială de comunicare a pasionaților de gastronomie.

„Dacă e viral, atunci sigur este la noi în podcast. Amintiri Gustoase, podcast realizat de Zaga Brand alături de istoricul culinar Cosmin Dragomir, continuă să demonstreze că unul dintre cele mai interesante subiecte ale conversațiilor noastre rămâne mâncarea”, declară Silvia Teodorescu, partener în agenția de comunicare și new media.

  

Virala ciocolată Dubai, „disecată” în primul episod al noului sezon Amintiri Gustoase

Noul sezon al podcastului Amintiri Gustoase, realizat cu sprijinul Electrolux Romania și Carrefour, va avea 11 episoade. În primul dintre ele, lansat vineri, 18 octombrie, și dedicat unui supertrend în materie de dulciuri și fițe, moderatorul Cosmin Dragomir abordează una dintre cele mai virale teme de discuție din rândul pasionaților și experților în gastronomie: „ciocolata Dubai”.

Creată de Sarah Hamouda, antreprenoare britanico-egipteană și stabilită în Dubai, ciocolata a devenit virală atât la nivel mondial, fiind reinterpretată de specialiștii ciocolatieri din întreaga lume, cât și în România, unde cofetarii au creat diferite rețete, folosind ingredientele de bază ale ciocolatei Dubai, precum fisticul și cataiful.

Ana Consulea, Flavian Dobre, Dorian Lungu, Alina Muntele, Romulus Oprică și Adriana Sohodoleanu și-au pus șorțul de invitați și i-au lămurit pe ascultători dacă ciocolata Dubai face toți banii sau e o capcană pentru victimele modei.

„Începem colecția de toamnă-iarnă de interviuri, discuții și șuete gastronomice cu un episod atipic, dedicat unui preparat. Ciocolata Dubai a pus lumea pe jar și crește vertiginos glicemia întregii planete. Disecăm la temperatură controlată produsul anului în gastronomia de masă și aflăm de la specialiști care e treaba cu acest desert. Ne-am dori o analiză temeinică, dar fără pretenții de exhaustivitate, a unui fenomen de neignorat. Așadar, am întors ciocolata Dubai pe toate părțile și am vorbit cu antreprenori, sociologi, ciocolatieri, gastronomi și bloggeri despre acest subiect. Unii l-au gustat prima dată special pentru acest episod, alții îl comercializează de ceva timp, alții refuză să-l gătească”, ne spune Cosmin Dragomir, în primul episod din noul sezon al podcastului Amintiri Gustoase.

 

100.000 de ascultători unici și sute de creatori de conținut implicați

Podcastul Amintiri Gustoase a însemnat, de-a lungul anilor, peste 350 de creatori de conținut implicați, peste 80 de episoade și tot atâția invitați de top din gastronomie, chefs, creatori de conținut, antropologi și mulți alți specialiști, 100.000 de ascultători unici și 150.000 de descărcări și un reach organic pe social media de peste trei milioane.

În plus, cele mai frumoase povești și rețete care ne-au îmbiat savuros sub umbrela Amintiri Gustoase au condus la apariția a două cărți: „Amintiri Gustoase de care ne este dor și poftă” și „Mese festive”.

Urmăriți podcastul pe Apple și pe Spotify.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zaga Brand

Fondata in 2005, agentia de comunicare creativa Zaga Brand si-a propus si a reusit sa creeze un mediu de lucru productiv in care imposibilul este doar o provocare. Intr-o atmosfera “crazy about our work”,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related