Lista companiilor cu planuri de recrutare în această toamnă

Lista companiilor cu planuri de recrutare în această toamnă
  • 7.000 de joburi, peste 100 de companii și peste 7.000 de participanți la Angajatori de TOP București. 
  • Top 100 de angajatori cu cele mai multe oferte de joburi.
  • Noutatea ediției din această toamnă Angajatori de TOP București - 6 servicii de consiliere în carieră susținute de profesioniști în Resurse Umane.   

Angajatori de TOP București, cel mai mare eveniment de carieră din România, va avea loc pe 25-26 octombrie, la Sala Palatului din București. Organizat din 2006, evenimentul de carieră Angajatori de TOP va reuni 7.000 de joburi, peste 100 de companii și peste 7.000 de participanți. Pe lângă oportunitățile profesionale și ocazia de a se conecta cu potențialii angajatori, vizitatorii vor avea șansa să participe la prima Academie de Carieră din țară. În plus, noutatea ediției din această toamnă constă în cele 6 servicii de consiliere în carieră.  

Vineri și sâmbătă, pe 25-26 octombrie, cei care sunt în căutarea unui loc de muncă pot discuta cu peste 100 de angajatori din domenii variate de activitate. Inginerie, BPO, Retail, servicii financiar-bancare, FMCG, Pharma și Automotive sunt câteva dintre cele mai bine reprezentate domenii în cadrul evenimentului de carieră Angajatori de TOP. 

Printre companiile care au confirmat prezența se numără: BAT Romania – în calitate de Partener Principal, alături de: Renault Group Romania, Valoris, PENNY., Siemens Energy, Mega Image, Omniasig, AECOM, Finastra, Danone, futurenet, Apa Nova, Concentrix, ADP Romania, ABA - Austrian Business Agency, Baker Tilly, Evolution Romania, Allianz-Tiriac Asigurari, Prysmian, Hornbach, SG GSC (Societe Generale Global Solution Centre), EY Romania, Decathlon Romania, Ericsson, Bunge Romania, MHP - A Porsche Company, HPE (Hewlett Packard Enterprise), United Recruitment, Mondelez International, Pilot Runway, Veeam Software, Interbrands Orbico, SLB Romania, Peek&Cloppenburg, TELUS Digital, Imobiliare.ro Finance, Serviciile de Telecomunicatii Speciale, McDonald's in Romania, KPMG in Romania, ING Bank Romania, PPC Romania, PepsiCo, BCR, HazelHeartwood, Wizz Air, Raiffeisen Bank, Honeywell, VESTAS ROMANIA, Genpact, Allianz Trade, Froo, LPP Romania Fashion, DSU FiiPregatit.ro, Parfumerie Douglas Romania, GE Vernova și multe altele.    

Am ales să participăm la Angajatori de TOP deoarece este cel mai mare eveniment de carieră din țară. De-a lungul timpului, am avut ocazia să ne întâlnim viitorii colegi chiar la standul BAT.

BAT are 3 entități în România: BAT GBS (Global Business Solutions), BAT Trading - entitate responsabilă în principal de marketing și comercializarea produselor, și BAT Investment - fabrica din Ploiești.

În această toamnă, BAT GBS recrutează atât pentru poziții entry-level, cât și junior sau middle management în Finance (în departamentele Order to Cash, Accounts Payable, Planning and Reporting, General Ledger, Master Data și Procurement) și profesioniști în HR (pentru echipele de Employee Services, Global Mobility și Recruitment). 

Pentru BAT Trading căutăm colegi de la junior entry-level la senior managers în departamente precum Marketing, Vânzări, Resurse Umane, Legal, Financiar precum și alte funcțiuni suport.

În plus, fabrica din Ploiești continuă expansiunea cu roluri de operatori, ingineri și în departamentele de producție, inginerie și supply chain.”, Oana Cojocaru, Employer Branding Specialist @BAT Romania.

Corporaţiile internaţionale ştiu să îşi gestioneze foarte bine brandul de angajator, cunosc importanța prezenței lor în cadrul unui eveniment de carieră şi au echipe mari în zona de resurse umane. Peste 400 de specialiști în recrutare vor fi prezenți în cele 2 zile la Angajatori de TOP București pentru a oferi detalii despre cele 7.000 de oportunități de carieră pe care le au deschise. Nevoia de recrutare în această toamnă este atât pentru joburi middle, senior level și poziții de management, precum și pentru pozițiile de internship sau locurile de muncă entry-level. Pe lângă oportunitățile de carieră, candidații au acces la cea mai variată gamă de resurse pentru dezvoltarea profesională prin accesul gratuit la Academia de carieră, workshopuri și cele 6 noi servicii de consiliere profesională gândite special pentru a răspunde nevoilor candidaților.”, Alexandra Tudor, Project Manager Angajatori de TOP București.

În această toamnă, Angajatori de TOP București oferă, în premieră, 6 servicii de consiliere în carieră, unde vor fi prezenți profesioniști din Resurse Umane. Candidații pot descoperi care sunt strategiile pe care le pot adopta pentru a parcurge cu succes provocările profesionale, indiferent de etapa în care se află. 

  • Carieră în IT: Pentru cei care vor să înceapă o carieră în domeniul IT sau au deja experiență și își doresc mai mult.  
  • Mamici: din nou la Job: Perioada de tranziție poate fi una plină de satisfacții profesionale, dar și dificilă deoarece noile mămici trebuie să învețe cum să echilibreze responsabilitatea de la job cu cea de acasă.  
  • Reconversia profesională: Care este setul de skill-uri & calificări suplimentare sau complet noi pentru cei care vor să schimbe domeniului de activitate? Ce provocări pot aparea?  
  • Negocierea salarială: Care sunt cele mai bune strategii care pot fi aplicate în timpul negocierii salariale? 
  • CV Scoring: Participanții vor afla de la un specialist HR ce notă primește CV-ul și ce pași pot urma pentru a-l îmbunătăți.  
  • Kickstart your career: trainee, internship & entry level jobs. Alegerile făcute după terminarea studiilor pot dicta întreg parcursul profesional, așa că, e important ca deciziile să aibă la bază un plan de dezvoltare clar conturat.  

Participarea la Angajatori de TOP București este gratuită în baza CV-ului Barcode. 

Catalyst Solutions este o companie de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 18 ani de experiență, Catalyst Solutions a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum:   

  • DevTalks Romania, cea mai așteptată conferință IT, care reunește 6000 de profesioniști pasionați de web, online, cloud computing, big data și alte tehnologii sau trenduri IT.    
  • DevCon, cea mai influentă conferință dedicată profesioniștilor IT. 
  • hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare.   
  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, are loc pe hipo.ro de două ori pe an și aduce impreuna 200.000+ candidați și 80 angajatori la fiecare ediție.   
  • Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 250 de tineri români.   
  • Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață care măsoară gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.   
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta specializata in solutii de recrutare si employer branding. Suntem prima companie din Romania care ofera servicii complete de employer branding pornind de la... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related