Ediția de octombrie a revistei Zile și Nopți este distribuită gratuit, în locații premium, în cele mai importante orașe din România

Ediția de octombrie a revistei Zile și Nopți este distribuită gratuit, în locații premium, în cele mai importante orașe din România

Noul număr al revistei pop culture se găsește acum, cu distribuție gratuită, în locații premium din București, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Timișoara, Constanța și Craiova.

Revista este tipărită în 164 de pagini, prezintă texte originale din universul pop culture, dedicate muzicii, filmului, artei și culturii contemporane și conține un supliment dedicat Festivalului Național de Teatru.

Iată câteva recomandări din cuprinsul revistei din luna octombrie.

La Pop Up Stories intrăm în universul lui Tim Burton.

Design Museum din Londra ne invită să celebrăm forța creativă a cineastului Tim Burton, responsabil pentru unele dintre cele mai apreciate producții din ultimele decenii.

Deschidem Capitolul FILM cu un supliment dedicat festivalului de film fantastic de la Brașov, Dracula Film Festival.

Ioan Big, publisher Zile și Nopți, a stat de vorbă cu NICOLETA HÂNCU, care joacă în filmul „Anul Nou care n-a fost”, rolul actriţei de la Nottara obligată să recite la TVR o poezie patriotică în momentul de vârf al „omagiului” adus dictatorului comunist.

La Capitolul ARTĂ & CULTURĂ, secțiune susținută de Vodafone,  vă prezentăm un interviu exclusiv cu tenorul mexican ROLANDO VILLAZÓN. 

„Opera nu arată oameni jucând pe o scenă, ci lumea lor interioară care se exprimă”

Într-un alt interviu exclusiv vi-l prezentăm pe reputatul artist vizual şi scenograf, ADRIAN DAMIAN.

„Scenograful este plasat la intersecția mai multor meserii”

La Capitolul MUZICĂ, vă prezentăm un interviu exclusiv cu GARY LUCAS, inclasificabilul chitarist şi compozitor, fost membru în trupa lui Captain Beefheart şi colaborator al lui Lou Reed, Jeff Buckley, Leonard Bernstein, John Zorn şi Allen Ginsberg, printre mulţi alţii.

Gary Lucas (re)compune şi interpretează muzică de film de 35 de ani, iar în cadrul Dracula Film Festival (30 octombrie - 3 noiembrie), muzicianul pe care The Independent îl numea „The world’s most popular avant-rock guitarist”, iar The New York Times, „Guitarist of 1000 Ideas”, va susţine un cine-concert cu totul aparte, bazat pe varianta spaniolă a filmului Dracula din 1931, filmată de George Melford.

La Capitolul EAT & DRINK, secțiune susținută de Sergiana Grup, vă prezentăm o colecție de articole realizate de contributorii Zile și Nopți: Cosmin Dragomir, antropolog culinar și jurnaliștii Horia Ghibuțiu, Gruia Dragomir și Iuliana Ciocîrlan.

La Capitolul LIFESTYLE, susținut de către Karpaten Turism, vă prezentăm un interviu exclusiv cu CHRIS DESAY, activist de mediu, recent votat în topul 40 sub 40 pentru Climă și Sustenabilitate și inclus în TOP 100 Global Influential Voices de către Leaders Without Borders Development Centre la Londra.

Arhitect Ioana Aldea ne prezintă un nou proiect arhitectural - O potecă spre Sfânta Ana.

Proiectul a participat la concursul de arhitectură „Nature Paths”, din cadrul celei de-a 7 ediții a Bienalei de arhitectură Arhitectura.6 2024, câștigând Premiul Special „HUMAN +/- NATURE”. 

Gruia Dragomir, contributor Zile și Nopți, ne prezintă o nouă Poveste de succes: „MIEDĂRIA”- băutura zeilor făcută din miere de pe Valea Buzăului.

În București, revista Zile și Nopți se distribuie gratuit în numeroase spații culturale, printre care amintim:

– Teatrul Naţional „I. L. Caragiale”, Teatrul Bulandra, Teatrul de Comedie, Teatrul Nottara, Teatrul Odeon, Teatrul Act, Teatrul de Artă, Teatrul Apropo, în Culise, Teatrul Excelsior, Teatrul Godot, Apollo 111, FF Theatre, Teatrul Avangardia, Teatrul Elisabeta, Teatru Infinit, Teatrul Mic, Teatrul Ion Creangă, Teatrul Muzical Ambasadorii, Teatrul Stela Popescu, Teatrelli, Unteatru, Point, hub cultural, Teatrul Arte dell’Anima, Teatrul de Opereta Ion Dacian, Opera Națională București,
– MARe – Muzeul de Artă Recentă, MNAC – Muzeul Naţional de Artă Contemporană, MNAR – Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”,
– 2/3 galeria, Catinca Tabacaru Gallery, Elite Art Gallery, Galeria Senso, Kulterra Gallery, Scemtovici & Benowitz Gallery, ARCUB, Assamblage – Institutul de Artă și Design, Fundația Calea Victoriei.

Tot în București, revista se mai poate găsi la Hard Rock Café, Club Control, Green Hours, The Pub Universității, J’ai Bistrot, Tucano Dorobanților, rețeaua de cafenele Gloria Jeans sau în rețeaua Cinema City.

Revista Zile și Nopți se distribuie în locații premium și în Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Constanța și Craiova.

Citește Zile și Nopți, ediția de octombrie, varianta digitală a revistei.

Pe site-ul zilesinopti.ro găsiți acum și calendarul festivalurilor din România.

Tot pe site-ul zilesinopti.ro găsiți acum și calendarul de evenimente din 24 de orașe din România.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related