DevCon aduce împreună, și în acest an, peste 2500 de participanți, pe 6-7 noiembrie, în București

DevCon aduce împreună, și în acest an, peste 2500 de participanți, pe 6-7 noiembrie, în București

DevCon, conferința premium dedicată profesioniștilor IT și pasionaților de tehnologie din România, revine cu cea de a șasea ediție pe 6-7 noiembrie, în București, la NORD Events Center by Globalworth. Timp de două zile, peste 2500 de participanți sunt așteptați într-un nou centru tehnologic, unde pot lua parte la o experiență de învățare și networking, experiență cu prilejul căreia se pot conecta direct cu cei peste 50 de speakeri internaționali și locali. Speakerii care își vor împărtăși ideile valoroase în cadrul evenimentului sunt reprezentanții unor companii de top precum Meta, Microsoft, Cloudflare, DataSax, Pega și nu numai.

În cele două zile de eveniment participanții pot alege dintr-o varietate de conferințe specializate, fiecare dedicată unor domenii de vârf în tehnologie. Aceste conferințe includ Java Con, DevOps Con, Data, AI & ML Con, Web & Mobile Con, IoT & Cybersecurity Con și QA Automation Con. Fiecare dintre aceste evenimente abordează subiecte de actualitate, oferind oportunități valoroase pentru învățare, networking și dezvoltare profesională. DevCon se dovedește a fi un cadru ideal pentru cei care doresc să rămână la curent cu inovațiile din industrie și să-și extindă rețeaua profesională.

Conceptul ediției din acest an propune o viziune largă asupra Inteligenței Artificiale și cum poate fi aceasta integrată și interconectată cu celelalte tehnologii din industrie. Pentru această ediție, DevCon aduce în prim plan o experiență 360, unde peste 30 de parteneri și peste 2500 de participanți vor avea șansa să interacționeze și să se conecteze pe parcursul celor două zile de eveniment. În cadrul track-ului Data, AI & ML, participanții vor putea explora subiecte de actualitate precum construirea unui program eficient de guvernanță a datelor, integrarea MLOps în procesele existente și modul în care organizațiile folosesc datele pentru a stimula inovația. Aceste sesiuni oferă o perspectivă practică asupra modului în care tehnologiile emergente pot transforma industrii, contribuind la adoptarea soluțiilor bazate pe date și inteligență artificială.

Totodată la eveniment nu vor lipsi nici sesiunile de tip masterclass, unde speakerii vor susține o serie de sesiuni tehnice unde vor aprofunda subiectele de interes ale ediției. Zona Expozițională din cadrul acestui an va fi locul ideal în care participanții pot discuta și interacționa cu pionierii domeniului IT. 

DevCon se afirmă ca fiind conferința de referință a acestei toamne pentru pasionații de tehnologie și profesioniștii din industria IT&C. Suntem încântați să anunțăm că pregătim pentru cea de-a 6-a ediție, o agenda cu un conținut tehnic avansat și masterclass-uri unde participanții pot aprofunda subiectele de interes. Nimic nu se compară cu oportunitatea de a interacționa atât cu speakeri internaționali de top, cât și cu cele mai importante companii din domeniul IT. Pentru cei 2500 de participanți așteptați pe parcursul celor două zile ne propunem să creăm un spațiu ideal pentru discuții, învățare și dezvoltare, oferind un cadru oportun pentru construirea de relații cu experți din piața locală și internațională. DevCon își consolidează astfel poziția ca platformă premiu pentru schimbul de idei și soluții inovatoare în IT.”, Carla Tîrnăcop, Project Manager @DevCon.

Pe scenele conferinței vor fi prezenți peste 50 de experți de renume din domeniul tehnologic, atât locali, cât și internaționali. Aceștia vor susține sesiuni cu un conținut valoros și vor împărtăși cu participanții părerilor lor, fiind doza de inspirație despre tendințele anului 2024 pentru audiența evenimentului. O parte dintre speakerii internaționali prezenți în cele două zile la DevCon 2024 sunt:

  • Ian Thomas, Software Engineer at Meta
  • Marianna Budnikova, Lead Android Developer Experience Engineer at Cash App
  • Maxim Salnikov, Digital & App Innovation Business Lead at Microsoft
  • Lidia Barkanova, Lead Quality Engineer at Infobip
  • Ivar Grimstad, Jakarta EE Developer Advocate & Java Champion at Eclipse Foundation

Ediția aceasta este susținută de Systematic, în calitate de Partener Principal, alături de companiile partenere:

Java Con - ING Hubs Romania 
DevOps Con - EPAM Romania  
Data, AI & ML Con - AD/01, BCR, DB Global Technology, Tremend - Publicis Sapient
Web & Mobile Con - DB Global Technology, EPAM Romania, Molson Coors GBS  
Tech Area Partner - Amazon
Event Sponsors - Arvato Systems, Finastra, rinf.tech Siemens, Thales
Agenda Supporter - GlobalLogic
Production Partners – Mindspace (Comfort Partner), Brewzeus (Official Coffee Partner)  Viva Telecom (Internet Partner), Blue (Mobility Partner) Finaqua (Hydration Partner), Mellow & Fentimans (Refreshment Partners).

Catalyst Solutions este o companie de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 18 ani de experiență, Catalyst Solutions a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum:   

  • DevTalks Romania, cea mai așteptată conferință IT, care reunește 6000 de profesioniști pasionați de web, online, cloud computing, big data și alte tehnologii sau trenduri IT.    
  • DevCon, cea mai influentă conferință dedicată profesioniștilor IT. 
  • hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare.   
  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, are loc pe hipo.ro de două ori pe an și aduce impreuna 200.000+ candidați și 80 angajatori la fiecare ediție.   
  • Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 250 de tineri români.   
  • Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață care măsoară gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.   
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta specializata in solutii de recrutare si employer branding. Suntem prima companie din Romania care ofera servicii complete de employer branding pornind de la... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related