Evenimentul caritabil Munteanu Fest din 15 octombrie contribuie la strângerea de fonduri pentru Grivița 53 - primul teatru construit de la zero de comunitate

Evenimentul caritabil Munteanu Fest din 15 octombrie contribuie la strângerea de fonduri pentru Grivița 53 - primul teatru construit de la zero de comunitate

An de an, Munteanu își donează ziua de naștere către diverse cauze sociale. Anul acesta, a fost ales proiectul Grivița 53. 

Festivalul caritabil anual Munteanu Fest a ajuns la a opta ediție. De ziua sa, Bogdan Munteanu invite publicul larg să participe la un eveniment de neuitat. Scopul acestui eveniment este de a sprijini proiectul Grivița 53, iar ediția din acest an va avea loc pe 15 octombrie, la Expirat Halele Carol.

Demersului din acest an i s-au alăturat nu mai puțin de 5 nume care vor susține pro bono momente artistice în cadrul festivalului. Este vorba despre: Ana Coman, D-L Goe, Prima Dragoste, Andra Andriucă și Marinov.

Iată programul evenimentului:

19:00 Marinov DJ set (warm up)
20:00 Prima Dragoste
21:00 Andra Andriucă
22:00 Ana Coman
23:00 D-L Goe 
23:40 Marinov DJ set (after party)

„Iată că am ajuns anul acesta la cea de-a 8-a ediție a Munteanu Fest. Sunt foarte fericit pentru faptul că an de an mi se îndeplinește visul - acela de a îmi dona ziua de naștere către o cauză caritabilă și de a face un festival în jurul acestei idei. Le sunt recunoscător celor de la Expirat pentru găzduire și sprijin, dar și celor 5 artiști care au spus DA fără nicio ezitare invitației mele de a se alătura acestui eveniment: Ana Coman, D-L Goe, Prima Dragoste, Andra Andriucă și Marinov. Am ales campania celor de la Grivița 53 deoarece săptămânal trec prin dreptul șantierului în drumul meu și văd cum de la o zi la alta acest vis măreț prinde contur, iar clădirea se înalță în ritm alert. Și sunt fascinat de hotărârea și determinarea de care dau dovadă Chris Simion-Mercurian și Tiberiu Mercurian pentru a finaliza acest proiect îndrăzneț. Îmi doresc să dau o mână de ajutor prin intermediul evenimentului din 15 octombrie deoarece consider că avem nevoie de teatre, avem nevoie forme de manifestări artistice, avem nevoie de educație.”, a declarat Bogdan Munteanu, organizatorul evenimentului.

Biletele pentru eveniment se pot achiziționa prin rețeaua iabilet.ro.

Acestea sunt disponibile pe mai multe categorii de prețuri:

  • Un spectacol de teatru: 50 lei
  • O piatră de temelie: 75 lei
  • Consumator de artă: 100 lei
  • Iubitor de teatru: 150 lei
  • Cărămida Grivița 53*: 300 lei

* Cărămida va putea fi primită fizic în seara evenimentului și va avea numele gravat pe ea.

Un bilet cumpărat reprezintă accesul la festival, dar și o donație pentru Asociația Culturală Grivița 53.
Toate încasările în urma evenimentului vor fi donate pentru campania Grivița 53.

Festivalul caritabil este organizat de Munteanu Events și povestit de RFI România.
Prieteni și Susținători: Art Safari, Asociația A.R.T. Fusion, BandBook, Bucharest Feminist Film Festival, Cartierul Creativ, Cărturești, Cinemascop, CityFemme, CriticEyez, Daily Magazine, Diploma Show, DokStation, e-femeia.ro, Eforie Colorat, Expirat Halele Carol, forumul cultural austriac, Fundația Calea Victoriei, Gen, Știri, Grupul „Mergem la teatru” , Happ.ro, iabilet.ro, J’ai Bistrot București, Kudika, Observator Cultural, One Night Gallery, OneDay, PRwave, Revista Atelierul, Rock Monsters Romania, Romanian Design Week, Săfițicuminți, Spotmedia, Street Delivery, The Fresh, The Institute, The Interwission, Undercloud, Utopia Balcanica, Ziarul Metropolis, Zile și Nopți.

Munteanu Events - Organizator & promoter de evenimente din anul 2015.

Grivița 53 - Este mai mult decât un spațiu cultural, este un spirit al unei generații. Se definește prin ceea ce face și prin ceea ce lasă în urma sa. Acest spațiu cultural va rămâne moștenire Bucureștiului. Poți face parte din această poveste. Crezul său: To build or not to be.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related