Prima ediție hibrid a Conferinței Nutripedia a reunit părinții pasionați de alimentația sănătoasă a celor mici în cadrul târgului BabyBoom și în online

Prima ediție hibrid a Conferinței Nutripedia a reunit părinții pasionați de alimentația sănătoasă a celor mici în cadrul târgului BabyBoom și în online

Conferința Nutripedia, organizată de DespreCopii Media Group în parteneriat cu Pedilactis și cu sprijinul partenerilor Bucovina bebe, Danone, Kaufland, Canpol babies, BabyNeeds și dm-drogerie markt, marchează o primă ediție hibrid de succes, alături de un număr mare de părinți, o parte aflați în sală în cadrul târgului BabyBoom și ceilalți conectați de la distanță.

Evenimentul a avut loc în data de 6 octombrie în cadrul târgului BabyBoom, gazda primei ediții fizice, ca urmare a cererii tot mai mari din partea publicului. În plus, pentru ca informația să ajungă la cât mai multe persoane, Nutripedia a fost transmisă și live pe platformele DespreCopii – Facebook, YouTube DespreCopii TV și desprecopii.com. În mai puțin de 48h, transmisiunea live a atins o cifră record, peste 137k persoane urmărind conferința de la distanță.

Această ediție specială a Conferinței Nutripedia, deja un nume sonor în rândul părinților în prag sau în plină diversificare, a fost un real succes. Am reușit să aducem în același loc specialiști de top și familii preocupate de alimentația sănătoasă a celor mici. Ne bucurăm că am creat un spațiu de interacțiune directă între profesioniști și publicul larg. Avem planuri mari în continuare: continuăm turul Nutripedia cu încă două evenimente fizice locale, care vor avea loc în Cluj pe 13 octombrie și în Sibiu pe 14 octombrie. În plus, anul 2025 vine cu cel puțin 4 ediții Nutripedia, ca urmare a interesului foarte ridicat din partea părinților pentru acest subiect.”, completează Florin Popescu, General Manager DespreCopii Media Group.

 

Un eveniment cu informații valoroase, energie pozitivă și surprize pentru participanți

Evenimentul a oferit un cadru interactiv și dinamic, cu workshop-uri practice și sesiuni informative, toate axate pe teme de actualitate: trendurile alimentare ale generației alpha, scopul diversificării în viața de familie (mai mult decât simpla trecere de la lapte la solide), între mituri și știință atunci când vine vorba despre dietă în boala diareică, când și cum introducem alergenii în alimentația sugarului, rolul masticației și alimentației solide în dezvoltarea maxilarului, consecințele greșelilor alimentare din copilărie (din perspectiva psihiatrului).

Aceste teme de discuție au fost susținute de: Florin Popescu (General Manager DespreCopii Media Group), Dr. Roxana Hristianovici și Dr. Iulia Balint-Boia (Medici Specialiști Pediatri), Dr. Sandra Muthiu (Medic Specialist Alergologie - Imunologie Clinică), Dr. Diana Spiridon (Medic Specialist Pedodonție) și Dr. Brîndușa Caval (Medic Specialist Psihiatru).

Participanții au avut parte, astfel, de 2 ore de informație de calitate și au plecat de la eveniment mai pregătiți pentru a face față cu succes diversificării și diverselor provocări alimentare. Nu înainte însă de a intra în posesia unor premii și goodie bags speciale oferite de partenerii conferinței: gustări sănătoase, articole de veselă și igienă esențiale în diversificare și apă plată potrivită pentru cei mai mici membri ai familiei.

Ediția Nutripedia a demonstrat, încă o dată, că este un eveniment de mare interes pentru părinții preocupați de un stil de viață sănătos și dornici să își ia informația și sfaturile din surse sigure, credibile.

Transmisiunea Conferinței Nutripedia este disponibilă online pentru cei care nu au reușit să ajungă la eveniment sau să urmărescă live emisiunea în cursul zilei de 6 octombrie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related