Vine Crăciunul, acum fără bătaie de cap pentru companii! Alege soluții eficiente pentru cadourile corporate: Cardul cadou multibrand Vouchers Depot sau Rewardiful Xmas

Vine Crăciunul, acum fără bătaie de cap pentru companii! Alege soluții eficiente pentru cadourile corporate: Cardul cadou multibrand Vouchers Depot sau Rewardiful Xmas

Recompensează-ți angajații și partenerii de afaceri în acest Crăciun cu soluții simple și eficiente: Cardul cadou multibrand Vouchers Depot sau Rewardiful Xmas. Alege una dintre cele două opțiuni și transformă campania de sărbători într-un succes pentru business-ul tău.

1. Cardul cadou multibrand Vouchers Depot, cadoul ideal de Crăciun

Cardul cadou multibrand de la Vouchers Depot este alegerea perfectă pentru cei care doresc să ofere libertatea de a alege. În prag de sărbători, angajații și partenerii tăi de afaceri vor aprecia oportunitatea de a putea opta fără constrângeri pentru produsele preferate, dintr-o varietate mare de branduri renumite precum eMag, Decathlon, Ikea, Fashion Days, Zalando, Kaufland, Lego, Sephora și multe altele.

Fiecare card vine cu un cod unic ce poate fi utilizat pe platforma VouchersDepot.com pentru achiziționarea de carduri cadou digitale, simplificând întregul proces de recompensare.

De ce să alegi Cardurile cadou multibrand Vouchers Depot?

  • Libertatea de a alege – satisfacția garantată a clienților

Angajații și partenerii tăi vor putea alege exact ceea ce își doresc dintr-o varietate de branduri internaționale, disponibile pe www.VouchersDepot.com.

  • Livrare imediată

Cardurile cadou sunt trimise electronic instant și pot fi utilizate imediat, eliminând riscurile, întârzierile și costurile logistice asociate cu livrările fizice. În plus, pot fi adăugate în Apple wallet sau Google wallet.

  • Adaptabilitate la orice buget

Poți alege valoarea cardurilor în funcție de bugetul alocat, oferind în același timp un cadou valoros și apreciat.

 

Cosmin Lăcătușu, Director General VouchersDepot.com, adaugă: „În 2024, la nivel global, cardurile cadou electronice sau fizice reprezintă alegerea numărul 1 în companii, atât pentru recompensarea performanțelor dar și cu ocazia sărbătorilor. Cardurile cadou multibrand Vouchers Depot sunt o soluție modernă și rapidă pentru companiile care doresc să ofere angajaților și partenerilor de afaceri libertatea de a-și alege cadourile preferate. Acest lucru îl face un cadou oarecum specific, dar în același timp suficient de generic încât destinatarul să poată găsi produse pe placul lui. Cardurile multibrand pot fi trimise instant, direct pe emailul destinatarilor, prin linkuri securizate, sau distribuite sub formă de carduri fizice înscrise cu un cod unic, sub o suprafață răzuibilă.”

 

Comandă Carduri cadou multibrand și oferă cele mai inspirate cadouri de Crăciun!

 

2. Rewardiful Xmas, platforma ta personalizată pentru cadouri corporate de Crăciun

Dacă îți dorești o soluție mai sofisticată și complet personalizată, Rewardiful Xmas este răspunsul. Rewardiful Xmas este un modul inedit integrat în soluția Rewardiful.com, care oferă multiple avantaje pentru recompensarea și gestionarea cadourilor de Crăciun pentru angajați, parteneri și clienți.

Beneficiile Rewardiful Xmas:

  • Implementare rapidă

E-shopul personalizat este gata în doar 3 zile, perfect pentru campaniile de Crăciun cu perioada limitată.

  • Catalog variat de cadouri

Oferă produse fizice (cum ar fi electronice, gadget-uri, parfumuri, coșuri cadou, accesorii) sau carduri cadou de la branduri renumite, inclusiv posibilitatea de a adăuga produse branded personalizate. Catalogul conține peste 100.000 de produse din toate categoriile: electronice, electrocasnice, produse de birou, jucării, experiențe, produse de grădinărit etc.

  • Logistică inclusă

Preluăm întreaga responsabilitate logistică – de la depozitare și împachetare, până la livrarea cadourilor, astfel încât tu să te concentrezi pe alte aspecte ale afacerii tale.

 

Cristina Bujor, Project Manager Rewardiful.com, explică: „Rewardiful Xmas este ideal pentru companiile care doresc o soluție completă, personalizată și rapidă. Clienții noștri primesc un e-shop adaptat nevoilor lor, iar bucuria angajaților și partenerilor este garantată.”

Dorești o ofertă personalizată? Te rugăm contactează-ne la [email protected].

Fie că optezi pentru Cardul cadou multibrand Vouchers Depot, care oferă flexibilitate și ușurință, sau pentru Rewardiful Xmas, care aduce o experiență complet personalizată și gata de implementare, ai la dispoziție soluții eficiente pentru a-ți surprinde și răsplăti angajații și partenerii în acest sezon de Crăciun.

VouchersDepot.com este cel mai mare distribuitor de carduri cadou digitale din Europa Centrală și de Est și integrează cele mai prestigioase branduri și retaileri din Europa, oferind o gamă largă de opțiuni pentru toate tipurile de bugete.

Compania este deținută de integratorul de servicii de marketing direct Mediaposte Hit Mail (deținut în proporție de 100% de Poșta Franceză) ce este prezent în piața românească de 25 de ani și a avut, împreună cu cele 4 filiale ale sale din România și 2 din Bulgaria, o cifră de afaceri de 55 milioane de euro în 2023. Compania asigură pentru clienții săi logistica pentru promoții de consumatori, pentru cluburi de fidelizare, logistică pentru comerțul electronic și materiale POS, soluții de marketing automation, precum și soluții de comunicare multi-canal prin call center, SMS, RCS, WhatsApp, chat și email.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related