RedSem alături de Ivatherm pentru o piele mai sănătoasă

RedSem alături de Ivatherm pentru o piele mai sănătoasă

Agenția RedSem a încheiat pe 31 august 2024 o colaborare cu Ivatherm, prima companie de produse dermato-cosmetice de pe piața românească.

Ambele companii își unesc forțele în același scop - asigurarea unei experiențe de cumpărare personalizate celor care își doresc o piele mai sănătoasă. Consultantele RedSem, cu expertiză în domeniul medical, sunt prezente în Farmacia Tei, Bebe Tei, dar și în alte locații selectate. Rolul pe care îl îndeplinesc este de a oferi informații esențiale pentru achiziții adaptate nevoilor clienților. Sunt zâmbitoare, prietenoase și mereu pregătite să gestioneze cu succes orice fel de provocare întâmpinată în derularea activităților.

Fetele sunt atente la cerințele fiecărui cumpărător, răspund la întrebările adresate și vin cu sfaturi utile pentru îngrijirea adecvată a pielii. De asemenea, cunoștințele pe care le au le oferă suportul necesar pentru a garanta interacțiuni de calitate. Astăzi, când digitalul a preluat controlul asupra business-urilor, relațiile autentice între brand și consumator contează mai mult ca oricând.

Este o colaborare care marchează importanța educației în ceea ce privește alegerea produselor dermatologice, lucru pe care îl punctează și Bianca Rusu-Moise, HR manager la RedSem: 

"Ne bucurăm să fim parteneri Ivatherm și să ajutăm la crearea conexiunilor autentice dintre brand și clientul final. Știm cât de greu este să alegi gama de produse adecvată tipului de ten - este o achiziție care poate dăuna pielii dacă nu este făcută la îndrumarea unui specialist. Consultantele noastre sunt pregătite să preîntâmpine astfel de situații și să fie alături de clienții Ivatherm. De asemenea, consultantele sunt studente la medicină - de aici și atitudinea profesionistă pe care o adoptă în relaționarea cu posibilii clienți. De asemenea, pe această cale vrem să tragem un semnal de alarmă în ceea ce privește efectele cumpărăturilor impulsive, care nu vin în urma unei documentări serioase sau a unei recomandări din partea unui specialist. 

Încă un motiv pentru care mulțumim echipei Ivatherm că ne-a ales este că rezonăm cu valorile lor. Susținem brandurile românești și îi încurajăm pe toți cei care activează în domeniu să o facă. Mulțumim pentru încredere și ne dorim și mai multe parteneriate de acest fel."

Cu peste 5 ani experiență în domeniul publicității, RedSem este o agenție specializată atât în servicii SEO, realizare website, social media și copywriting, cât și în recrutare de personal. Îndrumată de sloganul Business people without office clothes, dar și dornică să depășească așteptările clienților, echipa asigură resursa necesară pentru o gamă variată de evenimente BTL - de la petreceri private și activări de brand până la târguri și conferințe de business. Oferta include hostesse, helperi, team leaderi, brand ambasadori, modele și consultanți farmaceutici. Serviciile sunt oferite pe plan național și adaptate în funcție de cerințele fiecărui client în parte.

Parteneriatele încheiate de-a lungul timpului au vizat atât zona corporate, cât și cea in-store sau de festival. De fiecare dată reușita a avut la bază principiile cheie ale agenției RedSem - profesionalism, creativitate și deschidere.

Printre clienții din sfera BTL se numără - Promenada Mall Craiova, Harley-Davidson București, Bioderma, Sesderma, Cineplexx, APIA și Camera de Comerț România-Elveția.

Ivatherm este un brand românesc, care a luat naștere în 2005 la inițiativa Rucsandrei Hurezeanu, specialist în medicină și expert în vânzări în unele dintre cele mai cunoscute companii farmaceutice din Paris.

Decizia de a crea Ivatherm a venit în urma creșterii exponențiale a afecțiunilor de piele - mai ales în rândul adolescenților. Colaborarea cu renumitul cosmetolog, Alain Fructus, a concretizat viziunea fondatoarei și a îmbinat cele două concepte cheie ale companiei - inovație și tradiție. Eficiența produselor se datorează în primul rând ingredientului esențial - apa termală de la Băile Herculane, recunoscută pentru efectele calmante asupra pielii. Toate produsele sunt fabricate în Franța, dar au la bază principiile românești de tratare a acneei, rozaceei sau atopiei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related