Dare Digital semnează identitatea de brand și conceptul de lansare pentru aplicația de recuperare medicală Motric Recovery

Dare Digital semnează identitatea de brand și conceptul de lansare pentru aplicația de recuperare medicală Motric Recovery

Dare Digital a dezvoltat identitatea de brand, strategia de comunicare integrată cross-channel și conceptul creativ pentru lansarea pe piață a Motric Recovery, aplicația care înglobează trei divizii esențiale de business: fitness & sport, wellbeing și recuperare medicală, pentru a facilita accesul rapid al consumatorilor la astfel de servicii adresate atât prin intermediul specialiștilor cât și prin programe personalizate dedicate dezvoltate cu ajutorul inteligenței artificiale.

Pornind de la insight-ul că viața e un sport care implică rutină, antrenamente frecvente, uzură și, mai ales dorința de a face performanță, Motric Recovery se poziționează ca aliatul de buzunar constant accesibil atât pentru targetul B2C cât și pentru cel B2B, oferind un portofoliu vast de antrenamente, dezvoltat în colaborare cu o echipă numeroasă de medici, terapeuți și sportivi, cu scopul de a îmbunătăți sau chiar schimba modul în care ne îngrijim de corpurile noastre.

Fiecare dintre cele trei secțiuni include funcționalități adaptate profilelor utilizatorilor și exerciții recomandate de specialiști, care facilitează îndeplinirea obiectivelor, integrând o rutină în stilul acestora de viață.

În plus, aplicația pune la dispoziție și o secțiune specială dedicată specialiștilor (antrenor, kinetoterapeu, preparatori fizic), unde aceștia pot vizualiza profilele pacienților, le pot oferi feedback în timp real și pot analiza progresul acestora, conectând astfel utilizatorii cu specialiștii lor în sănătate și facilitând întregul proces end to end.

“Într-o lume în care viața noastră capătă o notă de aventură digitală tot mai pronunțată și după o muncă de aproape 4 ani, suntem bucuroși și mândri să putem spune că Motric Recovery App va schimba modul cum ne vom raporta la procesele de recuperare medicală, pregătire fizică și atingerea obiectivelor de wellbeing. Am gândit și realizat acest produs plecând de la un instrument necesar specialiștilor în procesul de recuperare medicala și mai ales după ce pacientul părăsește clinica de recuperare.

Am ajuns să construim un produs care să aibă în centrul atenției utilizatorul, un utilizator normal, ca mine și ca dumneavoastră, specialist recuperare, personal trainer, profesor de educație fizică, antrenori.

Vă invităm să descărcați aplicația din AppStore și Google Play, să beneficiați 14 zile de free trial, cu acces la toate funcționalitățile aplicației.”, spune Mihai Popa, Fondator Motric Recovery.

“Lansarea Motric Recovery este rezultatul unei colaborări extraordinare între Dare Digital și o echipă de specialiști, care a reunit expertiza în fitness, wellness și recuperare medicală.

Ne-am propus să dezvoltăm o campanie care să aducă mai aproape de consumatori acest produs inovator care transformă modul în care aceștia se raportează la îmbunătățirea stării de bine.

Conceptul exemplifică într-un mod atractiv rolul aplicației Motric Recovery în viața de zi cu zi a consumatorilor – un aliat de încredere, ce oferă programe personalizate și antrenamente adaptate nevoilor fiecăruia.

Suntem încrezători în impactul pe care această aplicație îl va avea asupra comunității, ajutând atât utilizatorii B2C, cât și B2B să adopte un stil de viață sănătos și activ, dar mai ales să ajute la recuperarea fizică prin seria de exerciții realizate de experți în recuperare medicală.”, spune Ruxandra Florescu, Chief Growth Officer.

 

Credits:

Echipa Motric Recovery
Mihai Popa - Fondator
Gelu Cosma - Fondator
Cosmin Horobeanu - Co-Fondator
Ciprian Baranga - Director Comercial

Echipa Dare Digital
Corina Ioniță - Head of Art Direction
Bianca Bratu - Art Director
Vlad Grigore - Art Director
Ioana Buraga - Copywriter
Teodora Concita - Social Media Manager
Andrei Bălbărău - Head of Performance Media
Teodora Iacob -  Performance Media Specialist
Sorin Porumboiu - Head of Development & Technology
Mario Axinte - Senior Developer
Ruxandra Florescu - Growth Chief Officer
Miruna Toader - Account Executive

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dare Digital

Dare Digital is a Romanian creative agency with an integrated approach to digital creativity and media performance.   We work as a core team extended to a system of more than 80 battle-tested... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related