Dare Digital semnează conceptul “Mai mult cu banii tăi”, noul abonament SanoPass FIT Bronze

Dare Digital semnează conceptul “Mai mult cu banii tăi”, noul abonament SanoPass FIT Bronze

SanoPass FIT by MedLife, liderul pieței de MedTech din România care integrează servicii medicale, de wellness, prevenție dar și fitness, a lansat anul acesta noul abonament FIT Bronze, la doar 159 lei. Campania, intitulată Mai mult cu banii tăi, a fost semnată de Dare Digital.

Insight-ul campaniei pornește de la faptul că utilizatorii aplicației urmează deja un stil de viață sănătos și o rutină stabilită. Așadar, mersul la sală vine cu alte nevoi. Fie cu o alimentație bogată în vitamine și minerale, fie o dietă pe care o consideră benefică, fie sunt pasionați de outfit-uri și device-uri gata să le ofere mai multe informații despre condiția fizică sau progresul pe care-l fac în fiecare zi.

Astfel, alegerea abonamentului SanoPass FIT Bronze, la doar 159 de lei, permite utilizatorilor să se ocupe și de încă ceva ce își doresc.​

Campania va fi comunicată în online și printr-un concurs cu premii în valoare de 2000 RON, pentru ca utilizatorii să beneficieze de încă ceva benefic pentru ei: vouchere de 2 persoane la film, vouchere pentru carburant, vouchere pentru o experiență cu gașca la Escape Room și vouchere la Cărturești.

Noul pachet SanoPass FIT Bronze asigură acces în 200+ de săli în România, dintr-o rețea de 500 de centre sportive, la clase de grup, echipamente sportive și diverse servicii oferite de partenerii SanoPass FIT, precum și antrenamente online pentru acasă și servicii medicale bonus. Cei care aleg acest abonament pot participa live la antrenamente de pilates, fitness și gimnastică medicală pentru acasă prin HomeClass by MedLife alături de antrenori ce le vor supraveghea activitatea. Totodată, vor avea posibilitatea de a alege antrenamentele înregistrare în aplicația mobilă SanoPass.

“La SanoPass FIT, înțelegem că un stil de viață sănătos înseamnă mai mult decât doar fitness. Deși activitatea fizică este esențială pentru bunăstare, recunoaștem și importanța satisfacerii nevoilor umane de bază, cum ar fi socializarea, statutul social și îndeplinirea visurilor. Cu abonamentul SanoPass FIT Bronze, ne dorim să oferim mai mult decât acces la cele mai bune săli de sport – vrem să le oferim membrilor noștri posibilitatea de a-și echilibra rutina de fitness cu experiențe care le îmbogățesc viața, fie că este vorba despre o ieșire în oraș, momente de calitate cu cei dragi sau investiția în hobby-urile lor. Suntem mândri să oferim o soluție care prioritizează atât sănătatea, cât și satisfacția personală.”, Ioana Dan, Marketing Team Leader.

“Parteneriatul cu Sanopass FIT by MedLife este o dovadă a angajamentului nostru și al clientului pentru a susține o viață sănătoasă. Ne-a bucurat mult brieful primit, deoarece am avut libertate creativă în dezvoltarea unei comunicări dedicate abonamentului SanoPass FIT Bronze.

Acesta oferă utilizatorilor atât acces la o rețea de săli de sport și servicii de wellness, la cel mai bun preț de pe piață; cât și oportunitatea de a beneficia de o serie de premii care îi sprijină în atingerea obiectivelor lor de fitness.

Suntem siguri că această abordare va rezona profund cu întreaga audiență Sanppass FIT by Medlife și așteptăm cu nerăbdare să vedem impactul pozitiv al campaniei.“ spune Ruxandra Florescu, Business Unit Director.

 

Credits:

Echipa SanoPass FIT By MedLife
Andrei Vasile - Membru al Consiliului de Administrație
Daniel Lazăr - Director General Adjunct
Ioana Dan - Marketing Team Leader

Echipa Dare Digital
Corina Ioniță - Head of Art Direction
Bianca Bratu - Junior Art Director
Alina Șincu - Social Media Manager
Andrei Bălbărău - Head of Performance Media
Florin Iacob -  Performance Media Specialist
Ruxandra Florescu - Business Unit Director
Miruna Toader - Account Executive  

Echipă Producție
ParcFilm SRL
Tudor Hermeneanu - Director de producție

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dare Digital

Dare Digital is a Romanian creative agency with an integrated approach to digital creativity and media performance.   We work as a core team extended to a system of more than 80 battle-tested... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related