Domeniul Transalpina-Voineasa te invita la schi

Domeniul Transalpina-Voineasa te invita la schi

Oferindu-ti posibilitatea de a schia chiar si la 2000m altitudine si avand superba priveliste a lacului Vidra, Domeniul Schiabil Transalpina-Voineasa se remarcă ca fiind probabil cea mai spectaculoasa destinatie de iarna din Romania.

Aflat chiar in proximitatea soselei Transalpina-Voineasa, la aproximativ 30 de minute de mers cu masina de localitatea Voineasa, Domeniul Schiabil Transalpina-Voineasa ofera experiente de pus in rama tuturor iubitorilor de schi si snowboard.

Altitudinea la baza domeniului este de 1350 m. De aici pornește o telegondolă (pe o lungime de aproximativ 2,9 km) ajungând la 1.800 m de unde ascensiunea continua cu telegondola 2 până la 2000 m pe Vârful Bora. Domeniul Schiabil Transalpina Ski Resort este compus din șapte pârtii accesibile cu 2 telegondole interconectate, 2 teleski-uri si un telescaun, care asigura transportul turistilor atat intre partii, cat si de la sosea, pe partia principala. Pârtiile au o lungime totată de aproape 10 km cu o varietate de trasee pentru toate nivelurile de dificultate, existand în plan extinderea acestora pe viitor.

Totodata, la baza partiei exista o parcare auto modernă, cu o capacitate de 380 de mașini în parcarea supraterană și 120 de locuri în parcarea de la parter.

Datorita noului management al Domeniului Schiabil Transalpina care lucreaza in continuu la calitatea excelenta a partiilor, organizand constant activitati pentru petrecerea timpului liber, petreceri cu DJ sau concursuri specifice sporturilor de iarna, fiecare zi petrecuta la domeniu este o experienta unica.

Pentru sezonul Decembrie 2024 – Aprilie 2025 se pregatesc deja evenimentele care sa aduca cat mai multi vizitatori: 2 editii WinterKiss, Wintertour, Wintergames, precum si cel putin 1 sau 2 competitii de ski.

Apetitul brandurilor si posibilitatile de expunere la Domeniului Schiabil Transalpina au crescut de la an la an, cu atat mai mult cu cat suporturile puse la dispozitie pentru inchiriere sunt extrem de vizibile, plasate atat in parcare, pe partie, la statia intermediara sau in apropierea apreskiului unde au loc majoritatea activarilor.

Ca si formate de expunere inedite sau foarte vizibile enumeram: mesh-urile de pe parcarea principala, branding de telegondola, brandigul plasei de protectie de pe partie, brandingul saltelelor din jurul stalpilor de sustinere ai teleski-ului/ telescaunului/ telegondolei, personalizarea ski pass-urilor sau biletelor de urcare etc.

Mai mult, paginile de social media ale Domeniului Schiabil facebook.com/fagia.vl  (35 k followers) si instagram.com/domeniul_schiabil_transalpina (6 k followers) au crescut in interes de la sezon la sezon prin contentul dinamic, peisajele spectaculoase sau imagini de la numeroasele evenimente. Unul dintre obiectivele urmarite in sezonul 2024 -2025 este acela de a extinde parteneriatele brandurilor prezente in cadrul Domeniului Schiabil si prin prezenta acestora in online sau participarea in cadrul diverselor activari.

Ne bucuram ca in sezonul anterior am avut numerosi clienti care au beneficiat de expunere, intre care amintim: Coca Cola, Banca Transilvania, Nurvil, 7 Days, Belvita, Marionnaud, Nivea, etc.

Pentru viitoare colaborari si posibilitati de expunere ale brandurilor la Domeniul Schiabil Transalpina-Voineasa in sezonul 2024 - 2025, in vederea trimiterii ofertei de pret si a prezentarii generale a domeniului, ne puteti contacta la adresele: [email protected] sau [email protected].

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related