Oxygen oferă angajaților posibilitatea de a lucra remote la #OxyNest la mare și la munte

Oxygen oferă angajaților posibilitatea de a lucra remote la #OxyNest la mare și la munte

Oxygen, agenție independentă de comunicare aflată în topul celor mai mari agenții de pe piață, continuă pentru al treilea an la rând proiectul #OxyNest, prin care pune la dispoziția celor 80 de membri ai echipei sale spații relaxante pentru a-și desfășura lucrul remote.

Noutatea este că în acest an angajații se pot bucura de două locații #OxyNest: pe litoralul românesc, la Mamaia Nord și la munte, la Bușteni.

Disponibil pentru membrii echipei Oxygen pe parcursul verii și al toamnei, spațiile #OxyNest primesc angajații cu priveliști la mare sau munte, într-un confort complet și cu toate facilitățile asigurate.

„În vara anului 2022 am pornit #OxyNest, un proiect gândit și creat în contextul modului de lucru hibrid, prin care Oxygen și-a dorit să aloce angajaților posibilitatea de a lucra într-un cadru liniștit, la munte, iar ulterior, de pe litoral. Pentru că feedbackul echipei a fost pozitiv, anul acesta am extins opțiunile și am pus la dispoziție două case #OxyNest, atât la mare, cât și la munte, unde angajații se pot relaxa și bucura de natură”, spune Adina Trandaf, Managing Director Oxygen.

Ca parte din strategia agenției de employer branding de a oferi un cadru de lucru echilibrat angajaților, Oxygen oferea în 2022 echipei sale din București și Cluj-Napoca oportunitatea de a lucra pe durata verii de la casa #OxyNest de la munte, cu vedere asupra munților Bucegi. În 2023, proiectul a fost completat de casa #OxyNest de la mare și se bucură de același succes.

Cu birouri în București și Cluj-Napoca, Oxygen este o agenție integrată de comunicare prezentă de 15 ani pe piață, iar portofoliul de clienți reunește companii locale și internaționale precum: Avon, RetuRO, Vodafone, PPC România, Arctic, Băneasa Shopping City, Olympus, Betano, Garanti BBVA, VEKA România, Selgros, Vista Bank, Antenna Group, UNIQA, MagnaPharm, Xiaomi și mulți alții. Misiunea Oxygen este de a crește în mod sustenabil branduri și businessuri, prin insighturi, abordare strategică și campanii integrate axate pe rezultate. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related