[Obsesii part-time] Marius Manea: Pasiunea pentru viniluri îmi oferă o sursă inepuizabilă de inspirație pentru graphic design

[Obsesii part-time] Marius Manea: Pasiunea pentru viniluri îmi oferă o sursă inepuizabilă de inspirație pentru graphic design

Pentru Marius Manea, Art We Are Younger (WAY), vinilurile înseamnă o călătorie muzicală, dar și vizuală. Fiecare disc nou este o poveste care reflectă epoca și cultura din care provine. Marius a primit acum câțiva ani cadou un pick-up și un vinil cu albumul lui preferat. De acolo a început obsesia. A început să se documenteze asiduu, să citească totul despre istoria vinilurilor, să meargă în târguri de vechituri, să caute și să asculte muzică nouă. 

"Toată lumea spune că trebuie să copiezi cât mai mult, până înveți să-ți faci tu propriul stil, până îți definești trademark-urile. Aici s-au legat perfect pasiunea pentru design și nebunia mea cu vinilurile - am avut de unde să fur, de unde să mă inspir și de unde să copiez", spune Marius.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


We Are Younger

WE ARE Younger este un STUDIO DE CONSULTANTA DE MARKETING, BRANDING SI DIGITAL COMMUNICATION. Suntem preponderent orientati vizual, suntem atenti (cu „TI” mare la capat) la detalii si avem MARE grija... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related