Filip Gonzacenco: Creativitatea e o linie fină între rațional și irațional. Prea mult la dreapta sau prea mult la stânga și totul se gripează

Filip Gonzacenco: Creativitatea e o linie fină între rațional și irațional. Prea mult la dreapta sau prea mult la stânga și totul se gripează

Toată lumea e creativă. Diferența e între cei care se exprimă fără temeri și cei care se cenzurează, crede Filip Gonzacenco, Art Director la Publicis Conseil Paris. Filip s-a pregătit să fie inginer și s-a întâlnit cu cei din industria creativă mai degrabă în contexte sociale, la început. A ajuns la Ogilvy, în postura de art, și s-a specializat la #TheAlternativeSchool, unde s-a calificat la competiția #YoungLions, reprezentând România la Cannes Lions, în urmă cu aproape 10 ani.

"Cred cu tărie că experiența Cannes este esențială pentru orice creativ. Iar pentru o piață de underdogs ca a noastră, Young Lions este o trambulină. Este accesul la excelență", spune Filip. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related