Mediaposte Martech lansează Invoice OCR Extractor, o nouă aplicație monday.com

Mediaposte Martech lansează Invoice OCR Extractor, o nouă aplicație monday.com

Mediaposte Martech, companie specializată în servicii de transformare și automatizare digitală, partener monday.com din anul 2022, anunță lansarea unei noi aplicații monday.com: Invoice OCR Extractor. Aplicația este o soluție concepută pentru a automatiza extragerea datelor din facturi: de la un task manual repetitiv, la un task automatizat. Economisiți astfel ore de lucru prețioase și eliminați erorile umane care pot apărea odată cu extragerea manuală a datelor.

Invoice OCR Extractor este mai mult decât un instrument de extragere a datelor din facturi, este un asistent digital meticulos, conceput să convertească facturile în seturi de date organizate, permițând astfel luarea de decizii rapide și informate.

“Ne continuăm angajamentul de a dezvolta soluții inovatoare, care să sprijine transformarea digitală a afacerilor și să faciliteze adaptarea la cerințele dinamice ale pieței. Știm cât de necesare sunt toolurile care ne ajută în activitatea zilnică - lucrăm constant cu facturi, iar informațiile acestora sunt esențiale în managementul oricărui business. De aceea, devine esențial și felul în care gestionăm facturile. Avem încredere că Invoice OCR Extractor va deveni un tool indispensabil pentru afacerile care doresc să-și optimizeze procesele interne și să economisească timp prețios.”, Diana Angheluță, Business Line Manager monday.com la Mediaposte Martech.

 

Beneficiile utilizării Invoice OCR Extractor

  • Economisește timp: automatizează procesul de extragere a datelor, reducând timpul petrecut manual pentru introducerea acestora;
  • Precizie: datele sunt extrase și afișate cu acuratețe, eliminând erorile umane;
  • Eficiență personalizată: personalizează modul și locul în care datele extrase sunt afișate, pentru a se potrivi nevoilor specifice ale unui business sau ale unei echipe;
  • Workflow optimizat: îmbunătățește fluxul de lucru prin integrarea datelor extrase direct în procesele existente în monday.com.

 _______________________
Un material de Anca Racu, Customer Success Manager & Implementer monday.com la Mediapost Martech

monday.com este un sistem de work operating (Work OS) prin care business-uri de orice fel pot să-și îmbunătățească și să-și automatizeze procesele operaționale interne, precum și să promoveze colaborarea între membrii echipei. Cu monday.com echipe de orice mărime pot crea instrumentele și procesele necesare pentru a gestiona fiecare aspect al activității lor, pentru că versatilitatea monday.com ca Work OS permite companiilor să-l utilizeze pentru managementul facil al tuturor proiectelor interne.

Mediaposte Martech oferă servicii de onboarding și consultanță automatizare prin intermediul platformelor HubSpot, Klaviyo, Salesforce și monday.com pentru întregul spațiu EMEA. Acoperim exclusiv cu resurse interne toate fazele unui proiect de automatizare: consultanța inițială, arhitectura bazei de date, implementare efectivă, integrări, training personalizat și suport post-implementare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mediaposte Martech

Serviciile Mediaposte Martech acopera domenii precum Digital Transformation sau Marketing Automation. Ca parte a grupului Mediaposte, ce include si Interactions precum si alte companii de comunicare si marketing... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related