A apărut noul număr al revistei Zile și Nopți, ediția de august

A apărut noul număr al revistei Zile și Nopți, ediția de august

Noul număr al revistei pop culture, Zile și Nopți, ediția de august, a ieșit de la tipar și este distribuită acum în locații premium, instituții de cultură, cinematografe, restaurante sau baruri din București, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Timișoara, Constanța și Craiova.

Revista este tipărită în 132 de pagini și prezintă texte originale din universul pop culture, dedicate muzicii, filmului, artei și culturii contemporane.

Iată câteva recomandări din cuprinsul revistei din luna august.

La Pop Up Stories vă propunem câteva povești din universul modei în cultura pop(ulară): Fandom Fashion.

Fenomenul Fandom Fashion ne invită să ne explorăm propria identitate și să ne exprimăm liber prin valorile transmise de hainele pe care le purtăm și de comunitățile pe care le reprezentăm.

La Capitolul FILM vă prezentăm festivalurile de film, dar și premierele cinematografice ale lunii august.

Ioan Big, publisher Zile și Nopți, a stat de vorbă cu reputatul regizor italian SERGIO MARTINO (n. 1938), un expert al genurilor Giallo şi Horror.

Mi-am dorit ca oamenilor să le placă întotdeauna filmele mele

La Capitolul ARTĂ & CULTURĂ, secțiune susținută de Vodafone,  vă prezentăm un interviu exclusiv cu scriitoarea Colleen Hoover, autoarea bestseller-ului It Ends with Us / Totul se termină cu noi, adaptarea cinematografică a cărții având premiera în luna august și în România!

În discuţia noastră, Colleen a vorbit despre experienţa transpunerii cărţii ei pe marele ecran, despre reacţia emoţionantă a mamei sale la vizionarea filmului şi despre cum şi-ar dori ca publicul să-l primească atunci când va fi lansat, pe 9 august, pe marile ecrane.

La ART (Hi)STORIES vă prezentăm Clopoțelul de chrysta(l) al lui David Lynch.

După ce a încercat o bună bucată de vreme, prin incursiunile sale în Punk, New Wave şi Rock-ul Psychedelic, să se detaşeze de influenţa covârşitoare a inclasificabilului artist vizual şi muzician David Lynch, reputatul cineast, ale cărui filme au generat un veritabil cult global, originala cantautoare Chrysta Bell (n.1978) a revenit alături de mentorul ei pentru un nou LP, Cellophane Memories, care va fi lansat la începutul lunii august.

La Capitolul MUZICĂ, Alex Mușat, redactor Zile și Nopți, ne prezintă noile apariții discografice, de la Neil Young, Mr. Big sau Bon Jovi.

Luna aceasta ascultăm country însoțit de hard rock și ne luăm rămas bun de la una dintre trupele etalon ale rockului american din anii ’90.

Numărătoare inversă, dar... crescătoare: Brasov Jazz & Blues Festival.

În vara aceasta, peste 100 de muzicieni români şi străini de Jazz, Blues, Soul, Rock şi World Music vor urca, în perioada 15-18 august, pe cele opt scene din cadrul Braşov Jazz & Blues Festival, cel mai mare festival urban de gen din România, anunţând astfel o ediţie realmente memorabilă, în care fi ecare dintre aceştia îşi va cânta povestea în stilul personal, iar publicul este oriunde binevenit, de la mic la mare, indiferent de gusturi şi preferinţe muzicale.

Vă prezentăm un interviu exclusiv cu compozitorul şi trompetistul german Markus Stockhausen (n. 1957), care va concerta cu grupul său în cadrul Braşov Jazz & Blues Festival (15-18 august).

Faptul că avut un părinte celebru, pe vizionarul compozitor Karlheinz Stockhausen, nu a fost un blestem pentru evoluţia lui Markus, ci un dar al sorţii, întrucât a beneficiat astfel de un mentorat singular, care i-a rafinat abordarea artistică şi perspectiva asupra lumii.

La Capitolul EAT & DRINK, secțiune susținută de Sergiana Grup, vă prezentăm o colecție de articole realizate de contributorii Zile și Nopți: Ștefan Chirițescu, Head of Strategy McCann Worldgroup Romania, Cosmin Dragomir, antropolog culinar și jurnaliștii Horia Ghibuțiu și Gruia Dragomir.

Ștefan Chirițescu: „ Wine weekend break vs. City break”.

Eu zic că nu e de stat pe gânduri, în orice zonă din România ai fi , există cel puțin o cramă unde merită să petreci un weekend. Cel puțin un weekend.

Cosmin Dragomir: „Pe turiști i-am întrebat ce mâncăruri tradiționale le plac?”

Nu le bagi pe gât asiaticilor telemea pentru că mulți nu sunt obișnuiți cu lactatele, ba chiar mai au și intoleranțe.

Horia Ghibuțiu: „Muntele de mici”

Popularul om de radio Ciprian Muntele, de la Rock FM, e autorul unui serial digital dedicat mititeilor, intitulat #ClanulScobitorilor.

La Capitolul LIFESTYLE, susținut de către Karpaten Turism, Alin Gălățescu ne prezintă un nou fashion editorial, „For ROME with LOVE”.

Editorialul este o parafrază a combo-ului de filme FROM PARIS WITH LOVE şi FROM NEW YORK WITH LOVE, personajul acestora fiind pus, de această dată, în contextul „Micului Paris”, prin intermediul ambientului oferit de o clădire emblematică al acestuia - Casa „Cărtureşti” Romană, fosta casă „STURZA”, construită în 1883 -, şi în look-urile moderne ale colecțiilor de CRUISE 2024, care se potrivesc perfect stilistic cu tema filmelor, iar rezultatul acestei combinații este unul remarcabil!

Arhitect Ioana Aldea ne prezintă un nou proiect arhitectural - Cămin pentru sportivi cu cantină în Cârța, județul Sibiu.

Unul dintre cei mai experimentați arhitecți din spațiul Transilvaniei, arh. Köllő Miklós prezintă proiectul căminului sportiv construit în completarea bazei sportive din comuna Cârța.

Smart Bill ne prezintă o nouă Poveste de succes: „Săptămâna Haferland”- cel mai mare festival dedicat culturii săsești din Transilvania.

Săptămâna Haferland este cel mai cunoscut festival cultural al comunității sașilor din Haferland, zonă situată între Brașov și Sighișoara. Mai multe despre festival ne-a povestit Michael Schmidt, președintele Fundației M&V Schmidt.

În București, revista Zile și Nopți se distribuie gratuit în numeroase spații culturale, printre care amintim:

– Teatrul Naţional „I. L. Caragiale”, Teatrul Bulandra, Teatrul de Comedie, Teatrul Nottara, Teatrul Odeon, Teatrul Act, Teatrul de Artă, Teatrul Apropo, în Culise, Teatrul Excelsior, Teatrul Godot, Apollo 111, FF Theatre, Teatrul Avangardia, Teatrul Coquette, Teatrul Elisabeta, Teatru Infinit, Teatrul Mic, Teatrul Ion Creangă, Teatrul Muzical Ambasadorii, Teatrul Stela Popescu, Teatrelli, Unteatru, Point, hub cultural, Teatrul Arte dell’Anima, Teatrul de Opereta Ion Dacian, Opera Națională București,
– MARe – Muzeul de Artă Recentă, MNAC – Muzeul Naţional de Artă Contemporană, MNAR – Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”,
– 2/3 galeria, Catinca Tabacaru Gallery, Elite Art Gallery, Galeria Senso, Kulterra Gallery, Scemtovici & Benowitz Gallery, ARCUB, Assamblage – Institutul de Artă și Design, Fundația Calea Victoriei.

Tot în București, revista se mai poate găsi la Hard Rock Café, Club Control, Green Hours, The Pub Universității, J’ai Bistrot sau în rețeaua Cinema City.

Revista Zile și Nopți se distribuie în locații premium și în Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Constanța și Craiova.

Citește online Zile și Nopți, ediția de august, varianta digitală a revistei.

Pe site-ul zilesinopti.ro găsiți acum și calendarul festivalurilor din România.

 Tot pe site-ul zilesinopti.ro găsiți acum și calendarul de evenimente din 24 de orașe din România.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related