Picnic Urban în Familie - o nouă intâlnire de succes cu comunitatea de părinți în Galați

Picnic Urban în Familie - o nouă intâlnire de succes cu comunitatea de părinți în Galați

Asociația Taticool, impreună cu Social Moms și Primăria Municipiului Galați au organizat, în 27 iulie 2024, cea de-a doua ediție a evenimentului dedicat copiilor și părinților - Picnic Urban în Familie. Evenimentul, desfășurat pe faleza Dunării din Galați, a adunat mii de familii dornice să petreacă timp de calitate împreună, într-un mediu relaxant și plin de bucurie.

 

Un festival al creativității și distracției

Picnicul Urban în Familie a oferit participanților activități interactive menite să dezvolte creativitatea și să asigure distracția tuturor. Atelierele creative și educative au permis copiilor să exploreze diverse forme de artă și meșteșuguri, de la confecționarea de moriști de vânt și bijuterii, până la experimentarea cu slime și crearea de lampioane, dreamcatchere, felicitări și picturi.

Copiii și părinții au avut ocazia să participe la demonstrații și ateliere de rugby oferite de Federația Română de Rugby, să învețe reguli de circulație de la Poliția Rutieră Galați, să afle despre riscurile consumului de droguri de la Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Galați, să învețe manevre de resuscitare și prim ajutor de la SRAU - Asociația pentru Salvare, Recuperare și Ajutor Umanitar Galați sau despre reciclare și sustenabilitate de la SNRB – Sistemul Național de Reciclare  a Bateriilor.

Sudocrem și Infacol i-au provocat pe cei mici la un atelier de pictat pe figurine de ipsos, iar pe părinți la un concurs de schimbat scutece.

De asemenea, dm România a fost prezent pe tot parcursul zilei cu Caravana Sănătății, în cadrul căreia a oferit consultanță în nutriție, ginecologie, psihologie și dermatologie, dar și jocuri și concursuri cu premii pentru intreaga familie.

Cei prezenți la eveniment s-au bucurat și de numeroase spectacole: magie și iluzionism cu magicianul Aureliano de la Teatrul pentru Copii și Tineret Gulliver din Galați, stand-up comedy cu Academia Ștrengarilor de la Școala de Film și Televiziune Galați, momente muzicale cu trupa Voces Music Galați și de dans, cu Estrada Studio by Andreea Ignat. Trupa Marili a făcut super show și a însuflețit atmosfera de pe faleza Dunării cu melodiile sale despre prietenie, egalitate, copii, anotimpuri, animale, distracție și obiceiuri sănătoase. 

 

Atmosferă de sărbătoare și conexiune familială

Atmosfera evenimentului a fost una de bucurie și conexiune, unde părinții și copiii s-au bucurat de timpul petrecut împreună în aer liber. A fost o ocazie excelentă de a consolida legăturile familiale și de a crea amintiri de neuitat într-un cadru natural și relaxant. Timpul de calitate petrecut în familie, jocurile și activitățile comune au contribuit la dezvoltarea unei relații armonioase părinte-copil.

„Suntem extrem de încântați de succesul acestei ediții a Picnicului Urban în Familie. Numărul mare de participanți și entuziasmul lor ne demonstrează cât de important este să oferim astfel de oportunități de conectare și distracție pentru familii. A fost minunat să vedem părinți și copii petrecând timp de calitate împreună, explorând, învățând și bucurându-se de fiecare moment. Mulțumim tuturor partenerilor și participanților pentru susținere și implicare!” a declarat Dan Cruceru, Asociația Taticool.

Picnicul Urban în Familie, desfășurat pe faleza Dunării din Galați, a fost un eveniment gratuit, accesibil tuturor familiilor din oraș, dar și din împrejurimi, care au avut ocazia să se bucure de o experiență unică și memorabilă.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Taticool, cu sprijinul Social Moms și cofinanțat de Primăria Municipiului Galați.
Parteneri: dm România, Infacol, Sudocrem.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related