Festivalul RURALYMPICS – primul Festival Rural de Tineret

Festivalul RURALYMPICS – primul Festival Rural de Tineret

Revenim cu de-a șasea ediție a festivalului Ruralympics, jocurile Olimpice ca la Țară, primul festival Rural de Tineret din România, care se derulează anul acesta pe 2, 3 și 4 august.

Ruralympics este un festival format din 3 zile pline de activități și concursuri destinate tinerilor (dar nu numai), centrate pe abilițăți dobândite în viața rurală cotidiană. De asemenea este o ocazie pentru relaxare într-o zonă înconjurată de natură - anul asta ne întoarcem la frumoasa stațiune Cheia, Prahova, la poalele masivului Ciucaș.

Ca în fiecare an până acum, Ruralympics este organizat cu ajutorul unei echipe de voluntari internaționali (36!) parte a Corpului European de Solidaritate cu experiențe diferite și dornici de a-și pune ideile în practică, dar și cu ajutorul voluntarilor locali, care au participat la edițiile trecute și care așteaptă cu nerăbdare să dea o mână de ajutor.

Activitățile festivalului sunt create pentru toate vârstele. Sunt gândite atât pentru jucători de echipă cât și pentru cei care preferă să participe individual; unele merg la fel de bine și pentru oameni mai introvertiți, în timp ce altele au clar cu caracter foarte social și performativ.

Lucrurile se desfășoară simultan în fiecare zi, vineri de la ora 16.00, iar sâmbătă și duminică deja de la ora 12.00. Printe cele mai tari concursuri rurale sunt mulsul vacii, gătitul mămăligii, spartul nucilor, aruncatul cu bălegar la țintă și aranjatul lemnelor într-un turn stabil. De asemenea festivalul aduce și alte competiții sportive, ateliere creative, piese de teatru de improvizație și concerte! Bineînțeles toate vin cu premii și surprize pentru toți cei care participă!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related