Havas Media România a finalizat cu succes programul Taboola PRO

Havas Media România a finalizat cu succes programul Taboola PRO

Havas Media România a participat și a finalizat cu succes programul global de training și certificare pentru partenerii premium, Taboola PRO.

Project Agora și Taboola au un parteneriat exclusiv în România și alte 21 de piețe și recent au lansat împreună programul de certificare Taboola PRO pentru agențiile și advertiserii din România.

Taboola PRO este conceput pentru a oferi agențiilor de publicitate o prezentare completă a platformei Taboola și a produselor sale, precum și cele mai bune practici pentru campanii de succes. La finalul trainingului, participanții completează un test relevant care le examinează cunoștințele, astfel încât atât ei, cât și agenția să poată deveni oficial certificați Taboola.

Andrei Maruntelu, Head of Digital la Havas Media România a împărtășit despre această experiență:

"Întreaga echipă este încântată că a finalizat programul Taboola Pro și că este una dintre primele agenții din România care primește această certificare. Avem deja multă experiență cu Taboola și suntem impresionați de progresul pe care platforma l-a făcut în ceea ce privește opțiunile pe care le putem folosi pentru a crește în continuare eficiența campaniilor clienților noștri."

Diana Nitu, International Sales Manager la Project Agora, a împărtășit:

"Taboola PRO este un program global de training conceput pentru a oferi agențiilor cunoștințe și instrumente suplimentare pentru a derula campanii de succes folosind tehnologia Taboola. Scopul nostru este ca partenerii cu care lucrăm să devină experți Taboola și să fie capabili să valorifice soluțiile tehnologice avansate oferite de platformă, cum ar fi Gen AI Ad Maker."

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related