Anatomia unei prăbușiri, se vede în premieră la Vatra Dornei în Caravana Les Films de Cannes

Anatomia unei prăbușiri, se vede în premieră la Vatra Dornei în Caravana Les Films de Cannes

Pe 29 iunie, de la ora 21:00, Caravana Les Films de Cannes ajunge la Vatra Dornei, la Pârtia Veverița, unde cinefilii se vor putea delecta în aer liber cu proiecția în premieră a filmului distins cu Oscar pentru cel mai bun scenariu, dar și cu prestigiosul premiu Palme d’Or la Cannes, Anatomia unei prăbușiri / Anatomy of a Fall, în regia lui Justine Triet. Intrarea la proiecție este liberă.

Synopsis: Filmul îi urmărește pe Sandra, Samuel și pe fiul lor cu deficiențe de vedere, Daniel, care locuiesc de un an într-o zonă montană izolată. Când Samuel este găsit mort în fața casei, începe o anchetă pentru a investiga moartea lui petrecută în circumstanțe suspecte. Sandra este imediat pusă sub acuzare, în ciuda întrebării rămase fără răspuns: A fost sinucidere sau crimă? Un an mai târziu, Daniel asistă la procesul mamei sale, care se dovedește o adevărată disecție a relației de cuplu a părinților săi.

Caravana Les Films de Cannes este organizată de Asociația Cinemascop și Voodoo Films. Voodoo Films este compania de distribuție înființată de regizorul Cristian Mungiu ce are ca scop lansarea in cinematografe a unor producții internaționale de tip art-house, iar, împreună cu Asociația Cinemascop, recunoscută pentru proiectele sale culturale în domeniul audiovizualului, aduc și anul acesta în țară Caravana Les Films de Cannes.

Partener Media Principal: Radio Romania Cultural
Parteneri media: IQds, SMARK, LiterNet.ro, Cinefilia.ro, Cinefan, Cineghid, Munteanu Recomandă, MovieNews.ro.
Evenimentul este organizat de Asociația Cinemascop și este realizat cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei.
La Vatra Dornei evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Vatra Dornei, Casei de Cultură Platon Pardău, Visit Vatra Dornei și Asociației Vatra Dornei Tineret, Pârtia Veverița Vatra Dornei

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related