Festivalul de Teatru Tânăr “Ora de Teatru”, a VI-a ediție

Festivalul de Teatru Tânăr “Ora de Teatru”, a VI-a ediție

28 august - 01 septembrie 2024 este perioada în care va avea loc cea de a VI-a ediție a Festivalului de Teatru Tânăr “Ora de Teatru.

În cele cinci zile de festival gongul de la “Ora de Teatru” va fi auzit în nouă localități din județul Vrancea ( Focșani, Adjud, Odobești, Mărășești, Panciu, Movilița, Pufești, Răcoasa și Vidra ).

Teatrul va fi prezent în mediul rural, cât și cel urban, în spații convenționale, precum și în spații neconvenționale, astfel încât actul cultural să fie cât mai aproape de membrii acestor comunități.

2024 este anul în care vă veți bucura de spectacole de teatru, coregrafie, ateliere de teatru și relaționare / inteligență emoțională, întâlniri cu personalități din teatru și social precum și colocvii vocaționale.

Evenimentele din cadrul festivalului sunt deschise copiilor cu autism și hipoacuzici, elevilor de gimnaziu și liceenilor din județul Vrancea, precum și liceenilor din țară și diaspora, dar și studenților la teatru.

La al șaselea pas al evenimentului continuăm promovarea educației nonformale prin teatru, precum și terapia prin teatru și vom avea  aceiași deschidere către interesul membrilor comunităților locale pentru cultură și artă, pentru utilizarea spațiilor neconvenționale în manifestările culturale și întâlnirile cu membrii comunităților, dar și pentru promovarea imaginii județului Vrancea.

 La “Ora de Teatru” accesul va fi liber, la toate activitățile, indiferent de locație, în limita locurilor disponibile, astfel încât să se desfășoare în condiții de siguranță a participanților.

Proiectul cultural este finanțat de Consiliul Județean Vrancea și realizat de Asociația Protha Panciu în parteneriat cu Facultatea de Teatru din cadrul Universității Naționale de Arte “George Enescu” Iași.  

Sponsor de drum lung și stabilitate este Vexio. Sponsor de mobilitate va fi Grupul Autonom.

Orice persoană juridică/fizică care dorește să fie alături de organizatori în vederea unei colaborări pentru a oferi ceea ce consideră de cuviință comunității din care face parte, este binevenită și se va bucura de deschiderea noastră. 

La realizarea evenimentului participă în calitate de parteneri Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea, Casa de Cultură “Mihai Eminescu” Panciu, Casa de Cultură Odobești, Centrul Școlar pentru Educatie Incluzivă "Elena Doamna" Focşani, Colegiul Național “Emil Botta” Adjud, Liceul Teoretic „Ioan Slavici” Panciu, Liceul Tehnologic „Alexandru Ioan Cuza” Panciu, Liceul Teoretic "Duiliu Zamfirescu" Odobești, Liceul Tehnologic „Eremia Grigorescu” Mărășești, Liceul „Simion Mehedinți” Vidra, Școala Gimnazială Movilița, Școala Gimnazială Pufești,  Școala Gimnazială  Răcoasa și  Școala Gimnazială „Valeriu D. Cotea” Vidra.

Parteneri media: Radio Dada, IQads, Ziarul de Vrancea, Jurnalul de Vrancea, Monitorul de Vrancea, Liternet, Actualitatea Vrânceană, Vrancea24, VranceaTravel, 5Focșani și ÎnVrancea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related