NASA, Mobileye, WPP, Grab, PepsiCo, Indiegogo, și mulți alții vin la Techsylvania - cel mai important eveniment de business și tehnologie din Europa de Est

NASA, Mobileye, WPP, Grab, PepsiCo, Indiegogo, și mulți alții vin la Techsylvania - cel mai important eveniment de business și tehnologie din Europa de Est

Dacă esti pasionat de tehnologie, dacă chiar crezi ca ideile îndrăznețe sunt cele care vor schimba lumea în bine, dacă simți că trebuie să fii parte din ceva ce poate modela viitorul atunci Techsylvania e THE PLACE TO BE!

Techsylvania este unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie si business din Europa de Est. In fiecare an, specialiști din întreaga lume dezbat idei revoluționare, într-un spațiu care facilitează interacțiunile valoroase între participanti, companii mari din România, antreprenori, startup-uri și fonduri de investiții. Evenimentul ajunge acum la a 11-a editie, iar numărul participanților la eveniment crește anual, la ultima ediție fiind prezenți peste 3500 de oameni din toata lumea. Anul acesta ne vedem la Cluj Innovation Park pe 26 si 27 Iunie.

 

Locul Ideal Pentru Business Networking

Daca line-up-ul de speakeri de anul acesta nu e un motiv indeajuns pentru a participa la Techsylvania, trebuie sa stii ca evenimentul este unul dintre cele mai importante hub-uri de networking din tara.

Fie ca iti doresti sa te intalnesti cu investitori care sa iti propulseze afacerea, sau cauti noi parteneri de business, prin evenimentele conexe din ecosistemul Techsylvania, oportunitatile sunt la degetul mic.

Lideri ai celor mai mari companii din lume vin cu gandul de a-si imbogati portofoliul sau de a gasi noi arii de business. Techsylvania faciliteaza interactiunile dintre oamenii de business atat la locatia evenimentului cat si prin evenimentele private gazduite in cadrul Executive Experience. Locurile sunt foarte limitate la aceste evenimente private tocmai pentru a facilita interactiunile valoroase si a reusi sa maximizeze potentialul de business a celor care participa.

Oameni cheie de la companii precum: NASA, Interpol, UniCredit Bank, Google, Profi, L’Oreal Romania, Superbet, si Mobileye vor participa la Techsylvania atat in cadrul conferintei cat si la evenimentele de dupa.

Publicul de la Techsylvania e foarte divers. Vei intalni de la oameni tehnici, care vin pentru knowledge-ul practic pe care il pot acumula prin participarea la workshopuri, pana la investitori care vin sa caute `the next big thing` la Techsylvania.

Biletele la conferință se pot achiziționa la un preț special de pe site-ul Techsylvania pana in data de 24 Iunie, cu ajutorul codului promotional TECH25 care ofera 25% discount biletelor Premium si Builder.

Techsylvania e mai mult decat conferinta propriu zisa care se desfasoara in cele 2 zile pe 26 si 27 Iunie, e un festival al inovatiei - este un intreg ecosistem care respira idei geniale si pulseaza inovatie inapoi in societate.

Și la această ediție sunt alături de echipa organizatorică partenerii care susțin Techsylvania.

UniCredit Bank, Happening si Google sunt cei 3 parteneri principali ai acestei ediții.

Este deja o traditie sa fim partener la Techsylvania in Cluj-Napoca. Este un eveniment care se află mereu pe agenda celor care vor să fie cu un pas înaintea tendințelor și să își îmbogățească cunoștințele de produs, tehnologii sau business de la lideri din domeniu. Ne bucurăm să fim alaturi de comunitatea IT și de business într-un eveniment de referință pentru România”, Anca Ungureanu, Director Identitate si Comunicare, UniCredit Bank.

Happening a ales să sprijine Techsylvania printr-un parteneriat deoarece cred în promovarea inovației și colaborării în cadrul comunității tech. Techsylvania se aliniază cu valorile lor de a împinge limitele tehnologice și de a crea soluții inovatoare. Prin acest parteneriat, ei își propun să contribuie la creșterea și dezvoltarea ecosistemului tech, inspirând idei noi care vor modela viitorul divertismentului sportiv și nu numai.

Silvia Cărășel, Marketing Project Manager la Google, a declarat: "Este o plăcere pentru Google să sprijine un astfel de eveniment și să se conecteze cu comunitatea prezentă. Ne aflăm într-un moment crucial al dezvoltării inteligenței artificiale, iar alegerile făcute de guverne, industrie și societatea civilă vor modela viitorul. Astfel, susținem inițiative care promovează tehnologia și inovația. Împreună, trebuie să ne asigurăm că inteligența artificială ne face viețile mai ușoare, rezolvă provocări complexe și ne ajută să atingem obiective mărețe. Despre impactul acesteia la nivelul regiunii Centrale și Est-Europene, provocări și oportunități, vom discuta în cadrul conferinței. În România, ne concentrăm pe promisiunea economică a inteligenței artificiale, oferind oportunități educaționale și programe de formare pentru perfecționare și recalificare. Prin valorificarea inteligenței artificiale, ne propunem să creăm o economie puternică și echitabilă, să stimulăm creșterea afacerilor și să sprijinim startup-urile și inovația."

Lista susținătorilor inovației și tehnologiei prezenţi în cadrul Techsylvania continuă cu: Hasna, Deloitte Technology Delivery Center, eBury, MTD Technology, METRO.digital, PPC, Accenture, L'Oréal România,  Profi, United Media Services, Mobileye, European Innovation Council, 18GYM, DaPino, Hansen, Laurentiu, Laurentiu si Asociatii, Freshbyte, Profit.ro, Radio Guerilla.-

Techsylvania este cea mai mare platformă de creștere prin tehnologie din România și unul dintre cele mai semnificative evenimente de tehnologie din Europa de Est. Specialiști din întreaga lume dezbat idei revoluționare, într-un spațiu care facilitează interacțiuni valoroase între companii mari din România, antreprenori, startup-uri și fonduri de investiții. Evenimentul a fost creat în 2014 de către Oana Petruș și Vlad Ciurcă. In ultimii 10 ani, Techsylvania a adus impreuna la Cluj peste 25 000 de pasionati de technologie si business. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related