[Obsesii part-time] Răzvan Bucur: Atunci când nimeni nu te cheamă să cânți undeva, te chemi pe tine însuți

[Obsesii part-time] Răzvan Bucur: Atunci când nimeni nu te cheamă să cânți undeva, te chemi pe tine însuți

Replica asta din titlu a lui Răzvan Bucur este bună de pus pe un tricou. Când știi ce vrei și ai o pasiune de împărtășit, îți faci singur loc. Răzvan a visat să fie artist, a ajuns la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, secția Publicitate, a trecut prin mai multe agenții și acum e Jr. Strategic Planner Saatchi & Saatchi & The Geeks. Dar nu a uitat de muzică. Organizează evenimente, pune muzică și cântă sporadic. 

"Este nevoie de pasiune, de foame și curiozitate. Eu am făcut-o fără să am bani pe care să-i investesc, a trebuit să mă descurc așa cum am putut. Evident că este necesar să ai o disciplină – însă nu este una autoimpusă, este vorba de o disciplină pe care nu o simți, pentru că o faci din plăcere", spune Răzvan. 

Intra in contul tau sau creeaza-ti unul pentru a citi acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Sectiune



Branded


Related