Începe Campionatul European de Fotbal din Germania. Zile și Nopți ți-a pregătit Ghidul EURO 2024

Începe Campionatul European de Fotbal din Germania. Zile și Nopți ți-a pregătit Ghidul EURO 2024

Vineri, 14 iunie, debutează ediția cu numărul 17 a Campionatului European de Fotbal, care va avea loc în Germania, între 14 iunie și 14 iulie.

Euro este nu doar o competiție sportivă, ci și un eveniment care unește națiuni, culturi și fani din întreaga Europă. Prin intermediul fotbalului, Euro celebrează diversitatea și spiritul de fair-play, devenind o sărbătoare a pasiunii și talentului fotbalistic european.

Zile și Nopți a editat un ghid dedicat Campionatului European de Fotbal, ghid care a apărut într-un tiraj de 30.000 de exemplare, cu distribuție gratuită în puburi, baruri și cafenele din București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Constanța, Craiova și Sibiu.

Indiferent dacă ești un fan înfocat al fotbalului sau un simplu spectator curios, ghidul EURO 2024 îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a te bucura pe deplin de acest eveniment extraordinar.

Pe lângă programul meciurilor pe zile sau prezentarea echipelor participante la campionatul din Germania, ghidul mai cuprinde și o istorie a Campionatului European de Fotbal, date statistice, precum și un interviu realizat de Marian Olaianos cu Viorel Moldovan, jucător care a adunat 70 de selecții pentru echipa națională, pentru care a marcat 25 de goluri.

Ghidul EURO 2024 are și o variantă online, care este disponibilă pe zilesinopti.ro/euro-2024.

Ghidul tipărit, varianta digitală, poate fi răsfoit AICI.

Ghidul Zile și Nopți EURO 2024 - ediția tipărită, dar și varianta online - este un proiect susținut de către LIDL.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related