We Singing Colors lansează noul single, DEȘERT

We Singing Colors lansează noul single, DEȘERT

Duo-ul bucureștean We Singing Colors a lansat pe 12 iunie primul single de pe albumul cu numărul 4 - DEȘERT. Piesa este disponibilă pe toate platformele de streaming și urmează să beneficieze și de un videoclip în curând.

DEȘERT a fost înregistrată și produsă în studioul Meaningful Recordings, alături de producătorul Alexandru Ioniță. Piesa a fost compusă de Andrei Hațegan și Roxana Niculae, completați la tobe de Joseph Burton, iar la bass și trompetă, Cătălin Lungu.

“Deșert e ca un joc de șah între sentimente și imagini opuse. Fiecare vers pozitiv e construit în opoziție cu fratele său negativ, ca o călătorie spre un final în care deșertul câștigă. Marș funebru sau cântec de plajă? Vom afla împreună ”,We Singing Colors.

 Desert poate fi ascultat pe Spotify sau pe Apple Music. 

Credit foto: Seul Vasia

We Singing Colors combină indie folk-ul cu elemente electro / pop-alternative pentru a crea propria lume. O invitație la dans și fericire, dar și coborâri în adâncul tristeții, din care rezultă împăcarea cu sinele.

Dacă primul lor album, Made of Wool, Made of Heavy Metal, era mai visător și minimalist, cu accent reverberant pe o acustică melancolică, cel de-al doilea, Lone Learner, a completat tabloul cu sonorități mai elaborate, în care synth-urile și percuțiile joacă un rol important. Al treilea album, Hopium, lansat anul trecut, păstrează linia eclectică la granița dintre indie, folk și pop, peste care se așează noi sonorități.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related