Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu primește Ordinul Meritul Civil din partea Majestății Sale Regele Felipe al VI-lea al Spaniei

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu primește Ordinul Meritul Civil din partea Majestății Sale Regele Felipe al VI-lea al Spaniei

Majestatea Sa Regele Felipe al VI-lea acordă Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu Placa de Onoare a Ordinului Meritul Civil al Spaniei. Onoranta distincție din partea Majestății Sale va fi înmânată de E.S. José Antonio Hernández Pérez-Solórzano - Ambasadorul Spaniei în România în cadrul celei de-a XXI-a ediții a FITS, care se va desfășura între 21 și 30 iunie 2024 la Sibiu.

„Ordinul Meritul Civil, aflat în subordinea Ministerului Afacerilor Externe, Uniunii Europene și Cooperării, instituit în 1926, se acordă ca recunoaștere a serviciilor deosebite aduse Spaniei sau pentru o colaborare remarcabilă și benefică țării noastre.

Prin acordarea Plăcii de Onoare Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, Spania recunoaște și mulțumește pentru sprijinul constant acordat artelor spectacolului spaniol”, este menționat în scrisoarea transmisă de E.S. Ambasadorul Spaniei președintelui FITS, Constantin Chiriac.

„Ne bucurăm că Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu primește această frumoasă recunoaștere din partea Majestății Sale Regele Spaniei și că Excelența Sa, Domnul Ambasador, va veni special pentru acest eveniment la Sibiu. În cadrul celei de-a XXXI-a ediții a FITS, prezentăm un Sezon Spaniol deosebit de bogat, iar parteneriatul strategic cu Spania ne bucură.  Rafaela Carrasco, Barcelona Flamenco Ballet, Opera Muzicală Yllana, care a avut un succes formidabil în întreaga lume, muzica spaniolă, dans aerian sau circ din Spania, toate se regăsesc în programul acestei ediții. De asemenea, vor fi prezente la Sibiu două mari universități din Spania, prezentăm spectacole lectură împreună cu Institutul Cervantes, vor fi conferințe speciale cu Rafaela Carrasco, cu David Gutierrez, cel care conduce Barcelona Flamenco Ballet. Este un sezon uriaș!”, a declarat Constantin Chiriac.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related