A apărut Ghidul Festivalurilor din România, ediția 2024

A apărut Ghidul Festivalurilor din România, ediția 2024

Ghidul, realizat de către Zile și Nopți, a apărut în print în 132 de pagini și într-un tiraj de 30.000 de exemplare, cu distribuție gratuită în București, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Timișoara, Constanța, Sibiu, Oradea și Craiova.

Festivalurile din România sunt prezentate și online în ghidul virtual fiind peste 200 de festivaluri, dar lista este în continuare deschisă.

„Prin substanța sa, festivalul se relevă în clipa de față - mai mult decât un exercițiu uzual de going out - drept un panaceu social, indiferent de pretextul de celebrare în jurul căruia se coagulează experiența (muzică, teatru, dans, film, sport sau gastro), întrucât deschide o poartă spre reconectarea pe viu, rapidă și nemijlocită, cu grupurile de care aparținem prin apetitul comun pentru anumite forme și medii de manifestare. Avem nevoie de festivaluri să ne reunim cu <<triburile>> noastre, măcar pentru câteva zile și nopți”, Ioan Big, publisher Zile și Nopți.

Ghidul tipărit cuprinde peste 30 de festivaluri de muzică, de artă, de film și lifestyle și poate fi răsfoit și online.

În online festivalurile sunt prezentate pe fiecare lună calendaristică.

Ghidul Festivalurilor din România este un proiect Zile și Nopți, realizat în parteneriat cu Nivea și susținut de radiourile festivalurilor: Kiss FM și Rock FM.

Zile și Nopți este o platformă de experiențe Pop Culture, cu apariții în print și online.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related