Ioachim Ciobanu: Un actor bun te face să uiți că vezi un actor, te face să crezi că urmărești o bucată din viața unui om

Ioachim Ciobanu: Un actor bun te face să uiți că vezi un actor, te face să crezi că urmărești o bucată din viața unui om

Sfatul pe care l-a primit de la tatăl său a fost „fii natural”. Ioachim Ciobanu este fiul actorului Ilarion Ciobanu și al lui Marion Ciobanu, autoare multi-premiată a peste 100 de scenarii de film documentar. Nu a ales din prima actoria, a fost mai întâi producător, regizor și editor de film. A urmat cursuri de actorie fiindcă dorea să înțeleagă din interior procesul de lucru cu actorii. Dar meseria l-a furat și a decis să se dedice actoriei.

"Cel mai important este să mă intrige rolul. Dacă unele lucruri despre personaj nu sunt foarte evidente din start (caracterul, motivațiile, gândurile) simt imboldul de a pune mai multă energie în spatele pregătirii. Mă simt ca Sherlock Holmes în fața unui caz nou, care îi pune capacitățile la încercare", spune Ioachim.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related