Mihai Mănescu: Copiii noștri vor să citească povești relevante despre viață. Iar viața nu e mereu roz. Aproape niciodată

Mihai Mănescu: Copiii noștri vor să citească povești relevante despre viață. Iar viața nu e mereu roz. Aproape niciodată

Vrem scurtături. Să fim fericiți acum, să rezolvăm instant problemele, să ne vindecăm la deadline, să ne dezvoltăm repede. Vrem scurtături și pentru copiii noștri, le căutăm în aplicații, rețete educaționale, metode de dezvoltare personală, ateliere, cărți. Poveștile nu sunt scurtături, însă, chiar dacă așa promit trendurile. Poveștile sunt călătorii de care avem nevoie pentru a înțelege că scurtăturile nu funcționează, arată Mihai Mănescu, specialist în comunicare, scenarist și producător, scriitor.

Mihai este obsedat de povești și merge pe urmele lor în film, comunicare, literatură, online. A studiat Scenaristica şi Comunicarea audio-vizuală la UNATC-ului, are un Master în Istoria Ezoterismului Occidental la Universitatea Exeter din Marea Britanie și un doctorat pe aceeași temă. A scris scenarii pentru filmele “Ultimul Zburător”, “Live” şi “Copacul dorinţelor: Amintiri din copilărie”,  în 2022 a publicat romanul "Copacul Dorințelor: Amintiri din copilărie" și în 2023 cartea "Povești despre speranță". A fondat ONG-ul Sustin.org și, recent, a lansat site-ul de povești pentru copii MiniPovesti.ro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related