Parinții din Cluj Napoca intră in comunitatea Social Moms

Parinții din Cluj Napoca intră in comunitatea Social Moms

Succes la prima ediție a Maratonului Sănătății organizat de Social Moms la Cluj.

Social Moms a organizat cu succes prima ediție a Maratonului Sănătății de la Cluj-Napoca, un eveniment dedicat sănătății copiilor și stării de bine părinților. Desfășurat la Grand Hotel Napoca, evenimentul a reunit specialiști de renume și 250 de tineri părinți interesați de cele mai bune practici în îngrijirea sănătății familiei.

Evenimentul a fost structurat în două paneluri, primul concentrându-se pe sarcină, naștere și primele săptămâni cu bebelușul acasă, iar al doilea pe îngrijirea bebelușului, cu discuții pe teme precum alăptarea, diversificarea, rolul microbiomului, afecțiuni comune la sugari și somnul sănătos. Printre speakerii care au împărtășit din cunoștințele și experiența lor se numără prof. dr. Sorin Man, medic primar pediatru cu supraspecializare în penumologie pediatrică, conf. dr. Andrei Măluțan, medic primar obstetrică-ginecologie, dr. Gabriela Vasile, medic primar pediatru și medic specialist neonatolog, dr. Paula Heljoni, medic specialist psihiatrie pediatrică și psiholog clinician, dr. Liana Kudor, medic specialist pediatrie, dr. Simona Rus, medic primar medicină de familie, Brigitta Teocan, moașă licențiată și Raluca Ilea (Zâna Somnului), consultant certificat în somnul copiilor. Conferința a fost moderată de Dan Cruceru, tata, jurnalist, prezentator TV și fondator taticool.eu și Taticool Shop.

Un moment deosebit al evenimentului a fost workshopul oferit de The Inner – Mapping Inside și susținut de Ema Barbă, instructor de yoga, mindfulness și Theta Healing, axat pe tehnici de respirație pentru recuperarea sistemului nervos, oferind părinților strategii valoroase pentru gestionarea stresului și odihnă eficientă.

Mădălina Putineanu, Managing Director Social Moms, a subliniat importanța acestui eveniment: „Prin Maratonul Sănătății, ne propunem să oferim părinților acces la informații validate științific, demontând miturile care circulă despre sănătatea copiilor. Este esențial pentru fiecare părinte să fie bine informat și să poată lua cele mai bune decizii pentru sănătatea familiei. Social Moms înseamnă, înainte de toate, comunitate: părinți, bunici și copii, medici și specialiști de top, uniți de crezul comun că doar prin educație, empatie și informare putem fi adulți responsabili, părinți mai buni și putem crește împreună o generație de copii mai sănătoasă și mai echilibrată. Mulțumim părinților din Cluj pentru o primire extrem de călduroasă! Vom reveni cu mare drag.” 

Evenimentul a fost foarte bine primit, cu feedback pozitiv din partea participanților, mulți exprimându-și dorința de a participa și la următoarele ediții.

La finalul fiecarui panel, parintii s-au bucurat de premiile oferite la cele doua tombole, printre care și o scoica de mașină de la Joie.

Premiul cel mare: un cărucior practic Mutsy Nexo de la Taticool Shop.

Social Moms mulțumește tuturor partenerilor și sponsorilor care au contribuit la succesul acestei conferințe.

Parteneri principali: LOVI Romania, LINEX Baby
Parteneri: Omnibiotic, Therasal, Joie, Azuga, Topfer, Bio-Oil, Klorane, Gerovital Kids, Quixx Baby, Anaftin Baby, Dr. Phyto, Sudocrem, Infacol, Bella, Tonimer Lab, Farmacia de Detergent, Medicover, Kafune, Azuga Baby.
Cu sprijinul: Taticool Shop, AREPMF, Helperz.ro, The Inner, BBM Cluj, UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, Via Cluj TV, ȘtiriMed, Hugs & Mugs, Isara Baby Cariers
Partener de mobilitate: Mercedes-Benz
Partener de hidratare: Azuga Baby

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related