Tu ce ai face ieri, pentru viitorul copilului tău?

Tu ce ai face ieri, pentru viitorul copilului tău?

Pe 25 mai, la EduCARE – Educație pentru succes, afli de la 9 specialiști în parenting, psihologie și educație cum să repari...viitorul.

Gáspár György, Oana Moraru, Claudia Oprescu, Ciprian Mihali, Diana Lupu, Mirela Oprea, Gabi Bartic, Doru Căstăian și Cristi Dănileț  sunt vorbitorii invitați la conferința Educație pentru succes, care are loc de 25 mai, la Biavati Events, de la ora 10. Evenimentul, organizat de Mozaic Media și Asociația Educație pentru succes, se află la cea de-a cincea ediție și se adresează, în principal, părinților preocupați să își educe copiii pentru succes și să trăiască ei înșiși o viață cu sens.

Viitorul nu începe mâine, ci ieri... Ca părinți, ne reproșăm adeseori decizii și moduri trecute de a acționa, dar vinovăția este complet nefolositoare. Tot ce putem face este să ieșim din vechile tipare și să acționăm în moduri care să ne ducă mai aproape de viitorul pe care l-am dori pentru sine și copiii noștri“, spune Cosmin Galeriu, co-organizator al evenimentului.

La Educație pentru succes 2024 aflăm de la Gáspár György care sunt efectele neglijării emoționale asupra copilului, învățăm de la Oana Moraru cum ajung copiii adulți împliniți, discutăm despre problemele învățământului românesc, cu Mirela Oprea, Doru Căstăian, Gabi Bartic și Cristi Dănileț, înțelegem de la Diana Lupu stările copilului nostru, vorbim cu Claudia Oprescu despre alegeri financiare care ne fac bine și ne sfătuim cu Ciprian Mihali cum să reparăm viitorul.

 

Invitați:

  • Gáspár György este psiholog clinician și psihoterapeut relațional, autor de cărți-bestseller (Copilul invizibilRevoluția iubirii – o altfel de poveste despre atașament și relațiiMindfulness Urban – Exerciții de curaj, compasiune și conectare, Suflete de sticlă – Traumele celor rătăciți în trecut) și cofondator al platformei Pagina de psihologie.
  • Oana Moraru este profesor de limba română, consultant educațional, fondatoarea Școlii private Helikon, din Călărași și fondatoarea platformei Vocea părinților.
  • Diana Lupu este specializată în psihoterapia de familie și cuplu, este autoarea rubricii #PsihoDescoperiri, de pe platforma Pagina de Psihologie. 
  • Cristi Dănileț este judecător și autor al cărții Corupția Judiciară, distinsă cu premiul Mircea Manolescu, acordat de Uniunea Juriștilor din România).
  • Claudia Oprescu este CSR Expert la BCR și coordonatorea proiectului Școala de bani BCR, cel mai vast program de educație financiară din România.
  • Doru Căstăian predă ştiinţe socio-umane și este profesor asociat de gândire critică şi bioetică la Facultatea de Istorie, Filosofie şi teologie din Galați.
  • Mirela Oprea este psihoterapeut şi inițiatoarea proiectului Dream Management, care își propune să ajute oamenii să îşi identifice şi să îşi realizeze visurile, folosind puterea ştiinţei. 
  • Gabi Bartic este Director Executiv al platformei de testare ro, are o formare în sociologie-politologie și o experiență de peste 20 de ani în marketing și publicitate online.
  • Ciprian Mihali predă din 1992 filozofia contemporană la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj și a consacrat hermeneuticii cotidianului o teză de doctorat (în cotutelă la Cluj şi Strasbourg).

Participarea la conferința Educație pentru succes 2024 se face pe bază de bilet, care poate fi achiziționat de pe entertix.ro.

Parteneri Principali: E.On Romania, BCR, Synevo Romania
Parteneri: Delgad Grid, GLS Romania
Parteneri Media: Pagina de Psihologie, Universal Solution

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related