Beans United și HubSpot prezintă webinarul "B2B Marketing în 2024: Trenduri și Tactici pentru Succes"

Beans United și HubSpot prezintă webinarul "B2B Marketing în 2024: Trenduri și Tactici pentru Succes"

Beans United, prima agenție de Inbound Marketing cu o experiență de 10 ani pe piața din România, în parteneriat cu HubSpot, liderul global în soluții de marketing automation și CRM, anunță lansarea unui nou webinar dedicat managerilor și specialiștilor de marketing: "B2B Marketing în 2024: Trenduri și Tactici pentru Succes".

Acest eveniment online, disponibil ca webinar înregistrat, îi invită pe profesioniștii din marketing să exploreze cele mai recente strategii și tactici de lead generation în mediul B2B.

Participanții vor avea ocazia să descopere principalele trenduri de lead generation în 2024, iar subiectele abordate includ:

  • Inbound marketing în 2024
  • Inteligența artificială și instrumentele HubSpot
  • Cum funcționează o strategie de marketing omnichannel?
  • SEO-driven content strategy
  • Campanii omnichannel
  • Alinierea dintre marketing și vânzări

Speakeri:

  • Mihai Clejanu, Team Lead & Account Executive la HubSpot
  • Liana Cuța, HubSpot Certified Trainer și Business Unit Director ABH by Beans United
  • Ana Olaru, Senior Digital Campaign Manager la Beans United

"Acest webinar este o oportunitate excepțională pentru profesioniștii din marketing să-și îmbunătățească strategiile de lead generation și să descopere cele mai eficiente tactici pentru alinierea proceselor dintre marketing și vânzări", a declarat Liana Cuța, Business Unit Director ABH by Beans United.

"Prin intermediul acestui webinar, ne propunem să aducem lumină asupra direcției pe care se îndreaptă marketingul B2B în acest an și să oferim profesioniștilor din domeniu instrumentele necesare pentru a rămâne în fruntea acestor schimbări", a menționat Ana Olaru, Senior Digital Campaign Manager la Beans United.

Beans United, partener HubSpot Platinum cu 10 ani de experiență în piața de marketing din România, este specializată în implementarea HubSpot CRM și oferă servicii complete de marketing digital. Compania este dedicată principiilor de inbound marketing și crede în creșterea durabilă a afacerilor prin oferirea unor experiențe de achiziție personalizate pentru publicul țintă.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Beans United

Primul partener HubSpot in Romania In calitate de partener Platinum HubSpot, Beans United ajuta companii ambitioase sa-si atinga obiectivele, oferindu-le un program personalizat de generare de leaduri si retentie a... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related