[Scoala ADC*RO] Medeea Savu: Creativitatea e un soi de mușchi al minții pe care-l antrenezi prin curiozitate și observare

[Scoala ADC*RO] Medeea Savu: Creativitatea e un soi de mușchi al minții pe care-l antrenezi prin curiozitate și observare

Medeea Savu nu are o poveste romantică de început cu industria creativă, ci una care presupune muncă, învățat și decizii pragmatice. A studiat arte, cu sprijinul părinților, și-a luat un an sabatic între licență și master, în care a vrut să învețe design grafic și a absolvit recent Școala ADC.  

”Îți trebuie o bază teoretică solidă în orice domeniu ți-ai alege să activezi (asta desigur, dacă îți dorești și performanță). Cred și că facultatea n-o să-ți ofere 100% din baza asta și că este de datoria fiecăruia să-și acopere golurile și să completeze în mod constant cu informații noi și relevante”, spune Medeea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related