Managementul evenimentelor personale, organizaționale, internaționale - Dumitru Oprea, Gabriela Meșniță, Marius Alexa | Editura Polirom, 2016

Managementul evenimentelor personale, organizaționale, internaționale - Dumitru Oprea, Gabriela Meșniță, Marius Alexa | Editura Polirom, 2016

Cu o importanta majora din punct de vedere socio-economic, evenimentele organizate de profesionisti sint din ce in ce mai solicitate. De la conferinte, sesiuni de instruire sau stringeri de fonduri si pina la forumuri mondiale, toate au devenit o industrie estimata, in prezent, la citeva miliarde de euro. Autorii analizeaza aceasta piata aflata in plina dezvoltare, oferindu-le celor interesati informatiile necesare pentru organizarea unui eveniment, cum ar fi locul ideal care sa-l gazduiasca, metodele de promovare ori eventualele riscuri. Fiecare etapa este prezentata in detaliu, cu recomandari, strategii si metode de evitare a potentialelor probleme, pentru organizarea unui eveniment de succes.

 

Dumitru Oprea, profesor universitar la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, a absol­vit Facultatea de Stiinte Economice din Iasi, in 1975, si a obtinut titlul stiintific de doctor in economie la ASE Bucuresti, in 1986. Este conducator de doctorat in specializarea Informatica Economica. Din ianuarie 2000 pina in martie 2008 a fost rectorul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Detine pozitia de evaluator independent pentru Programele Cadru 5, 6, 7, in dome­niile tehnologiile societatii informationale, IMM, cercetarea la frontiera. A fost expert in cadrul Project Management Institute Standards Committee, pentru revizuirea Project Manager Competency Development Framework, Project Management Institute, SUA, 2006. A primit titlul de Doctor Honoris Causa la Universitatea Nebraska din Omaha, SUA, august 2002, si la Universitatea din Balti, Republica Moldova, decembrie 2006. A realizat, ca unic autor sau coautor, 35 de carti si cursuri universitare, precum si peste 110 articole sustinute si/sau publicate in Romania, SUA, Italia, Polonia, Cehia, Ungaria, Egipt, Macedonia. A participat la elaborarea si implementarea a peste 30 de proiecte de cercetare sau pentru mediul de afaceri, inclusiv cu finantari europene. La Editura Polirom a mai publicat: Analiza si proiectarea sistemelor informationale economice (1999), Sisteme informationale pentru manageri (2002, in colab.), Sisteme informationale pentru afaceri (2002, in colab.) si Protectia si securitatea informatiilor (2003; 2007).

Domenii de interes: analiza si proiectarea sistemelor informatice, managementul proiectelor, managementul evenimentelor, creativitate si inovare, protectia si securitatea sistemelor informatio­nale, bitcoin, cripto-moneda.

Gabriela Mesnita, profesor universitar la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, a absolvit Facultatea de Stiinte Economice din Iasi, in 1994, si a obtinut titlul stiintific de doctor in informatica economica, in 1999. Este conducator de doctorat in specializarea Informatica Economica. A fost evaluator independent in cadrul CNCSIS, CEEX, Leonardo da Vinci. A reprezentat Universitatea in cadrul Comitetului de Planificare Regionala Nord-Est (2002-2006). A realizat, ca unic autor sau coautor, 20 de carti si cursuri universitare, precum si peste 80 de articole sustinute si/sau publicate in Romania, Polonia, China, Turcia. A participat la elaborarea si implementarea a 21 de proiecte de cercetare sau pentru mediul de afaceri, inclusiv cu finantari europene. La Editura Polirom a mai publicat Sisteme informationale pentru manageri (2002, in colab.).
Domenii de interes: analiza sistemelor informationale, managementul proiectelor, managementul evenimentelor, software pentru managementul proiectelor, afaceri electronice, social media, Internetul lucrurilor.

Marius Alexa conduce compania media Arhipelago si este un reprezentant de marca al antre­prenorilor din Nord-Estul tarii. A absolvit Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor in 2000, iar din 2003 este cadru didactic asociat la mai multe universitati. In 2010 a fost presedinte JCI Romania, iar din 2011, prin APEC, a coordonat mai multe campanii de interes public. S-a facut remarcat prin implicarea activa in dezvoltarea mediului antreprenorial national, fiind fondatorul portalului Finantare.ro. A stimulat coagularea comunitatilor de afaceri, prin crearea de retele nati­onale de intreprinzatori si companii. A initiat programul national de conferinte de afaceri si misi­uni economice internationale al comunitatii Afaceri.ro. A infiintat si sprijinit mai multe ONG-uri si think-tank-uri cu impact asupra dezvoltarii regionale si nationale. Are un parcurs profesional de succes, de la rolul de intreprinzator si manager, pina la cel de trainer si organizator de conferinte in domeniul afacerilor.

 

Cartea a apărut în România la Editura Polirom.

 

Info:

Titlul original: The Trusted Advisor
Ediția 2016, broșată
Traducător: Ramona Ivana
Dimensiuni: 160x235
248 pagini
ISBN: 978-973-46-5970-8

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related