Prima promotie a 360 Degree Development Center la Ogilvy

In cadrul Ogilvy Group, prima promotie de absolventi a 360 Degree Development Center, deschis angajatilor, a iesit de pe bancile scolii in luna octombrie. Absolventii primei editii a Centrului lasa loc colegilor lor in aventura de sapte luni pe traseul dezvoltari profesionale si personale. Deschis in martie 2006, Centrul este adresat angajatilor din cele sase companii membre Ogilvy Group (Ogilvy&Mather, OgilvyOne, Ogilvy Public Relations Worldwide, 141 Romania, MindShare Media si Media Insight) si se axeaza pe filosofia Ogilvy de 360 Degree Branding® Temele abordate variaza de la publicitatea subversiva la strategii alternative de media, de la tendinte in PR la tehnici de marketing direct .

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related