A apărut noul număr Zile și Nopți, ediția de octombrie

A apărut noul număr Zile și Nopți, ediția de octombrie

Ești pregătit să încerci noi experiențe Pop Culture?

Zile și Nopți, ediția de octombrie, a ieșit de la tipar, fiind tipărită în 180 de pagini, cu subiecte în exclusivitate din muzică, artă, film,  food&drink, lifestyle, fashion și design. Din cuprinsul revistei vă recomandăm:

POP-UP STORiEs: This is Halloween... în Pop culture

Așa cum cântau cetățenii orașului Halloween în „Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas” din 1993, fiind luna octombrie, putem spune și noi, în sfârșit, „This is Halloween, everybody make a scene!” în timp ce ne așezăm dovlecii (sau, mai bine, usturoiul) în fața locuințelor. Totuși, până ajungem în ziua (și noaptea) de 31 octombrie, putem porni într-o călătorie despre istoria sărbătorii pentru a afla de unde a pornit, ce semnifica la început, cum s-a transformat de-a lungul timpului, ce obiceiuri a căpătat (sau păstrat) și cum a ajuns să fie, înainte de toate, o celebrare a personajelor și elementelor din Pop culture.

Supliment Zile și Nopți & James Bond:

„No Time To Die” – ultimul dans al unui James Bond pe pas de pensionare
Câteva dintre mașinile memorabile din filme cu James Bond și ce se conduce în „No Time To Die”
O recapitulare a filmelor Bond cu Daniel Craig înainte de „No Time To Die”

#MUZICĂ:

Nu am fost ABBAndonați… suedezii s-au reunit!

Fani ai disco-ului de pretutinderi, s-a întâmplat imposibilul! Agnetha, Björn, Benny & Anni-Frid s-au reunit după 40 de ani de pauză, și nu pentru lansarea vreunui album format din piese rătăcite prin sertarele caselor de discuri, ci pentru înregistrarea și promovarea unui material discografic nou nouț! 

#PERFORMINGARTS:

Interviu exclusiv: CRISTIAN MĂCELARU: “Mă inspiră constant ideea de a nu mă specializa”.

Cel mai tânăr concertmaestru din istoria Orchestrei Simfonice din Miami, debutant la Carnegie Hall la numai 19 ani şi câştigător al Premiului Solti pentru Dirijori la 24, şi până la actuala sa poziţie de dirijor principal al Orchestrei Simfonice a Radiodifuziunii din Köln şi de director muzical al Orchestre National de France, dar şi al Festivalului de Muzică Contemporană Cabrillo din California.

#TEATRU

Enigma câinilor din Craiova ai lui RADU AFRIM.

Pentru moment, ştim că e vorba despre un spectacol cu câini, dar cam atât. RADU AFRIM ne-a oferit în stil telegrafic ceva indicii care, după cum era de aşteptat, mai mult intrigă decât lămuresc. “Lucrez în aceste zile la Teatrul Național Craiova un nou spectacol. Despre câini. Povești cu câini. Monoloage pentru câini. Convorbiri cu câini. Poeme pentru câini.“

#FILM

Interviu exclusiv TOM HARDY:

„Este o bucurie să pot juca două părți diferite ale unui individ. Pentru mine Venom și Eddie sunt un întreg, fiind diferențiați doar de faptul că unul este un monstru și celălalt este Eddie, însă mereu îi voi asocia cu un singur personaj.”

Istoria lumii prin ochii lui RIDLEY SCOTT.

Ridley Scott a lansat ca regizor producții care se află în colecția cineflililor din lumea întreagă, fie că vorbim despre „Gladiatorul”, „Alien”, „Blade Runner” sau „Black Hawk Down”. Dacă îi aranjăm filmele într-o ordine cronologică a poveştilor lor ne vom da seama că Scott a trecut prin unele dintre cele mai importante evenimente istorice într-o şerpuire aleatorie la limita dintre ficțiune și realitate.

#INTERVIU: VLAD PĂUNESCU.

Noul film realizat de Vlad Păunescu, Scara, drama lui Andrei, un tânăr actor vulnerabil emoțional şi inadaptat social care orbit de iluzia libertății este martor şi victimă a evenimentelor violente din România anilor ’89-’90, are premiera programată pe 15 octombrie.

#SUPLIMENT Dracula Film Festival

Invitați speciali, filmele din competiția de lungmetraj, Contele Dracula, Deathcember: luna cadourilor (horror) din perspectiva a 24 de cineaști.

#FOOD&DRINK:

Mădălina Santa: 3 sfaturi pentru toți cei care au simțit că ultimii doi ani au fost destructivi și deprimanți;
Horia Ghibuțiu: Delicii peruviene;
Cosmin Dragomir: HoReCa a murit, trăiască HoReCa!;
Ștefan Chirițescu: Fiecare generaţie îşi are băutura ei;

#LIFESTYLE:

Interviu KHAJORNSAK NAKPAN : “Bijuteriile au început să fie un instrument de comunicare al esenței vieții în armonie”

#FASHION

Alin Gălățescu: Disoluţia Cuplului.

Un studiu de imagine care combină viziunea marelui fotograf HELMUT NEWTON cu a celebrului şi expresivului pictor al impersonalului FRANCIS BACON. Totul gândit ca o privire acidă în descompunerea unui cuplu, în spaţiul renăscut al unui loc istoric al Bucureştiului: SALA PALATULUI.

#ARHITECTURĂ

Conservare ecologică și de arhitectură: Ferma de biodiversitate Cobor.

Experiențele interactive în fermele sau gospodăriile tradiționale au dus la necesitatea dezvoltării unor programe de arhitectură complexe care armonizează o serie de funcțiuni de producție, tehnologice cu cele din industria ospitalității.

Răsfoiește revista ONLINE sau caută exemplarul tău gratuit prin oraș!

Zile și Nopți este o platformă de experiențe Pop Culture, cu apariții în print și online. Revista Zile și Nopți ediția de septembrie se distribuie gratuit în locații atent selecționate din București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Sibiu și Oradea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related