Pate de oaie sau cate tate are vaca

Era odata seara. Si nu numai odata, dar eu de seara aceea vreau sa va povestesc. Nu stateam la un pahar de vorba si la o felie de pateu, dar nici cu masa goala nu eram. Din motive evidente de bere. Asa ca din vorba in vorba, s-a ajuns, nu stiu cum, la o discutie pe cat de imbecila, pe atat de interesanta pentru vecinii de masa: cate tate are vaca? Acum si sculata din somn as pronunta fara ezitare cifra magica: patru, dar atunci parca nu puteam vizualiza cum o vaca poate avea doar patru tate. Si nu sase. Sau cinci( adica patru pe laterale si una in mijloc, asa cum sugerau unii prieteni).

In consecinta, pot spune ca am depasit faza cu vaca. Dar din nefericire pentru mine m-a pocnit intrebarea cu oaia. Nici macar nu este vorba de animalul fantastic al lui Murakami. Este pur si simplu vorba de oile din spotul la pate Sibiu si simbolistica lor in procesul de fabricare al acestui produs. Deci. Intrebare: Se face sau nu se face pate din ficat de oaie?! Eu una banuiesc ca nu, iar Radu Anton Roman, D-zeu sa-l odihneasca in pace, a turnat la Securitate si nu prea mai poate sa ma contrazica. Asa ca am sa ma limitez la a privi oaia ca pe un “exponat” simbol al zonei Sibiului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related