Tot felul de universuri spectaculoase au fost create si inscrise la Human Technology Street Art Challenge by George. Daca nu ne credeti, faceti o calatorie prin galeria virtuala si votati-va preferatele sa ajunga pe peretii urbani. Concursul nostru e in etapa finala de jurizare si asteapta participarea voastra. In timpul acesta, noi continuam sa spunem povestile participantilor. Catalin-Daniel Toader este graphic designer si exploreaza arta digitala. S-a inscris pe ultima suta de metri si chiar daca deadline-ul era presant, nu s-a descurajat. Din contra. Procesul de creatie a curs fara blocaje si asa a creat lucrarea Viitorul esti tu.
Evoluția a adus omenirea într-un punct în care suntem capabili să-i înţelegem secretele. Curând fuziunea om-tehnologie nu va mai fi doar în imaginația noastră, ci o realitate captivantă. Timpul este singurul "dușman" dar și un "coechipier" de nădejde, exclica Daniel
Povestim cu Daniel in randurile urmatoare despre relatia lui cu tehnologia, limite necesare si o simbioza de care avem cu totii nevoie, aceea dintre arta, tehnologie si realitati urbane.
Bio pe scurt
Numele meu este Toader Cătălin-Daniel, incantat!
Sunt freelance graphic designer si imi place sa creez arta digitala. Proiectele mele personale se axeaza in mare pe lumea sportului, jocuri de cuvinte si tot ce este in trending la momentul respectiv.
Acum la ora actuala este in top subiectul: Euro cu siguranta o ilustratie cu echipa momentului.
Înscrierea la Human Technology Street Art Challenge by George
Am dat din intamplare peste o postare legata de acest concurs pe facebook si cum provocarile de orice fel ma intriga foarte tare, am zis sa ma inscriu! Am observat ca am ajuns totusi tarziu, multe lucrari erau deja urcate si mai era o singura zi in care puteam sa ma inscriu, dar asta nu m-a descurajat absolut deloc!
Inspiratia
Dupa ce am citit brief-ul, aveam implementata deja ideea de a desena un om-robot.
Fiind un subiect interesant, procesul a fost cursiv si nu am intampinat blocaje. La sfarsit imi imaginam cu ochii deschisi cum ar arata sub forma unui mural pe peretii unui bloc sau stalpii vreunui pod, dar si daca brusc ar fi anul 2090 si creatia mea prinde viata.
Brieful
Brieful pentru mine a fost sursa de inspiratie si il consider punct de plecare temeinic in realizarea unui design. Desi nu a fost ceva notabil, as zice ca paleta de culori.
Tehnologie, arta & realitatea urbana
Consider ca exista o linie ce traverseaza cele trei lumi, dar nu este dreapta ci mai degraba sub forma unei scari. Baza fiind realitatea urbana, apoi tehnologia si in varf arta.
Relatia dintre ele in 2021 exista, dar este una firava, ar trebui mai multa pasiune si implicare.
Fuzinea dintre cele 3 depinde doar de noi, suntem pionul principal si trebuie sa dam “sah-mat” tensiunilor.
Relatia cu tehnologia
Sunt in pas cu tehnologia si imi place sa fiu la curent cu toate noutatile. Primul calculator l-am intalnit la cursurile de teoria informatica in scoala generala prin clasa a 5-a. La inceput voiam sa ma familiarizez cu softul si voiam sa stiu cum pot sa le repar in caz ca se intampla ceva.
Limite
Tehnologia acum este prezenta in proportie de 70% in viata mea. Si nu, nu imi pare rau! Limitele mi le impun atunci cand observ ca nu produc nimic constructiv din utilizarea ei si da uneori e nevoie sa fii constient cand te acapareaza.
Cum simti ca te-a schimbat tehnologia
Pot spune ca a presarat putina comoditate pe ici, pe colo. Dar nu ii port “pica” pentru ca ma ajuta in diverse momente atat fizic cat si psihic. Ma scuteste de a realiza diverse lucruri, iar la sfarsitul zilei cine castiga putin timp liber? Eu!
Fara tehnologie & fara arta
Nu si nici nu vreau sa imi inchipui viata fara una din cele 2.
[Voteaza aici lucrarile inscrise la Human Technology Street Art Challenge by George]