First Bank lansează o nouă campanie de comunicare în luna dragostei: Creditul de Oriunde, Salvatorul Iubirii, semnată Cheil | Centrade

First Bank lansează o nouă campanie de comunicare în luna dragostei: Creditul de Oriunde, Salvatorul Iubirii, semnată Cheil | Centrade

În spiritul “The American Way”, Cheil | Centrade, hub-ul pentru sud estul Europei al rețelei Cheil Worldwide, dezvoltă pentru First Bank o nouă campanie care face diferența.

Tot ce au de făcut cei a căror poveste de dragoste are nevoie de un credit salvator în luna iubirii e să intre pe firstbank.ro/videobanking într-o interacțiune video cu un operator First Bank. Pot obține astfel simplu și rapid unul dintre cele mai avantajoase credite de nevoi personale în lei din piață, cu o dobândă fixă începând cu 7.49%. Oferta poate fi accesată și în rețeaua de sucursale First Bank.

 

„Așa cum subliniam în campania de anul trecut, First nu e despre cine e primul, ci primul care face diferența. Americanii sunt cei care fac diferența și în industria cinematografică, semnând cele mai importante blockbustere din istoria filmului. Inspirați de acest lucru și de insight-urile pe care le avem despre nevoile financiare ale clienților noștri, am lansat o nouă platformă de comunicare: First Bank Studios. Ea va include o serie de campanii prin care prezentăm produsele noaste financiare în situații memorabile din viața de zi cu zi, ce amintesc de scene iconice din filmele americane.” explică Viorel Ruse, Marketing and Communications Director la First Bank.

 

“De curând, chiar în familia mea, am trăit filmul thriller al așteptării apei calde :) așa că am rezonat la propunerea creativă a celor de la Cheil, așa cum vor face probabil milioane de români.” completează Alina Petcu, Marketing Specialist la First Bank.

 

“Suntem bucuroși să creionăm o platformă de content care face diferența în piața de banking, pe măsura produselor din portofoliul First Bank. De Valentine’s Day, Creditul de Oriunde, salvatorul iubirii, vine în ajutorul unui tânăr cuplu a cărui dragoste a înghețat, cu un credit de nevoi personale online,  obținut simplu și rapid pentru centrala de apartament mult visată.”, remarcă Mihai Gongu, Executive Creative Director Cheil | Centrade.

 

„Am reușit să aprobăm și să aducem pe micile ecrane în timp record acest blockbuster și îi dorim să ajungă pe scene mari precum cea de la Effie” concluzionează Carmen Miruță, Client Service Director Cheil | Centrade.

 

Campania va rula atât pe TV, radio & indoor cât și în social media, iar promoția va fi valabilă până la 28 februarie 2021.

 

 

Credits:

First Bank:
Director Marketing & Comunicare: Viorel Ruse
Senior Marketing Specialist: Mihai Tănase
Marketing Specialist Insights & Social Media: Daniela Baraitaru
Marketing Specialist: Alina Petcu
BTL & Producție: Mihai Terecoasă
Senior PR & CSR Specialist: Cristina Drașovean-Oniceanu

Agenție de creație: Cheil | Centrade
Art Director: Ana-Ramona Tanasă
Copywriter: Alexandru Iliescu
Group Creative Director: Roxana Niță
Executive Creative Director: Mihai Gongu
AV Producer: Monica Garbur
Client Services Director: Carmen Miruță
Group Account Director: Maria- Cristina Trepcea
Account Director: Bianca Cauc-Bitu
Sr. Account Manager: Doina Biță

Casa de producție: Cyclops Film
Regizor: George Gugulici
DOP: Radu Voinea
Producător: Marius Bucur/Oana Maria Ursachi
Videographer: Adi Bulboacă

Post producție video: Chainsaw Europe:
Editor imagine: Mircea Lăcătuș
Editor sunet: Hassan Nasser
Coordonator postproducție: Oana Manea/Raluca Iutes
Colorist: Laurent Morel

Agenție de media: OMD
Account Director: Mădălina Borcea
Media Manager: Radu Hristov
Media Manager: Cristina Dabu
Digital Manager: Maria Tanasoff

După o activitate de 18 ani, Piraeus Bank România a devenit First Bank, prin preluarea de către J.C. Flowers, unul dintre liderii domeniului de private equity, cu investiții în industria financiară în peste 17 țări.  First Bank are sloganul “The American Way” și crede în cultura americană a acțiunii, a atenției la nevoile clientului și a inovației. Banca oferă instrumente moderne de Internet&Mobile banking și oferă singurul serviciu de video banking din România alături de o rețea importantă de filiale teritoriale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related