[Start în creație] Nicoleta Borodin: R. Moldova încă mai are de supraviețuit în era panourilor publicitare din piața centrală

[Start în creație] Nicoleta Borodin: R. Moldova încă mai are de supraviețuit în era panourilor publicitare din piața centrală

Relația cu scrisul a început de pe băncile școlii. A crescut natural la Facultatea de Științe ale Comunicării. Și continuă până acum la Public Media Group, unde Nicoleta Borodin activează în calitate de manager de publicitate. 

Cu deadline-urile nu se împacă, pentru că inspirația nu se poate lăuda cu punctualitatea. Vine atunci când nu te aștepți, iar uneori nu vine deloc. Totuși, a învățat să forțeze creația când e nevoie și să accepte că blocajul și lipsa muzei sunt parte din rutină.

„Copywriterii se lasă duși de val și chiar dacă graba îi ajunge din urmă, știu să scrie la viteză. Cred că au asta în sânge”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related