Mancatul în vremuri pandemice. Ana Naie, food coach: Oamenii au invatat sa faca mai bine diferenta dintre nevoi si dorinte

Mancatul în vremuri pandemice. Ana Naie, food coach: Oamenii au invatat sa faca mai bine diferenta dintre nevoi si dorinte

Niciodata lumea nu a copt mai mult si mai des. Niciodata painea facuta in casa nu a fost la mai mare cautare si nici maiaua nu a mai prezentat atat de mult interes pentru oameni ca in pandemie. Cum putem explica aceasta inclinatie a oamenilor de a coace paine si a se intrece in concursuri online de banana bread in timp de pandemie? Sigur exista o conexiune cu psihicul nostru si ca gasesc o explicatie pentru toate starile prin care am trecut am apelat la un food coach care sa  ne explice mai bine what just happened.

Toti am putut observa cum in timpul pandemiei s-au conturat mai multe programe de nutritie mai mult sau mai putin sanatoase. Am vazut oameni care au tinut cure drastice, esuate in cele mai multe cazuri. La polul opus au fost cei care si-au petrecut pandemia pe canapea, rupti de ritmul lor si care clameaza si acum ca nu vor iesi deloc fit din izolarea asta, mai degraba se vor rostogoli.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related