[Seniori de agenție] Marius Rizopol și Florian Langa (Profero) își povestesc relația cu managementul creativ și experiențele cu expații

[Seniori de agenție] Marius Rizopol și Florian Langa (Profero) își povestesc relația cu managementul creativ și experiențele cu expații

Dintre provocările muncii de copywriting, să o notăm pe aceasta: ”Acum 10 ani încă mai puteai să dai replici care să intre în mentalul colectiv, acum dai scroll și ai uitat poanta din spot”. Remarca îi aparține lui Florian Langa (Senior Copywriter, Profero). Îl completează în acest joc de ”atunci versus acum” Marius Rizopol (Senior Art Director); care se referă la o altă zonă a industriei care s-a schimbat mult: recrutarea.

Tot procesul este total diferit din punct de vedere al rolurilor [...] Acum agențiile sunt cele care se luptă să obțină interviuri cu oameni ok

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related