igloo lansează concursul de design grafic Ambient Mode pentru Samsung QLED TV 1-30 noiembrie 2018

igloo lansează concursul de design grafic Ambient Mode pentru Samsung QLED TV 1-30 noiembrie 2018

Revista igloo îi invită pe creativii români să creeze un design grafic pentru funcția Ambient Mode a noilor televizoare Samsung QLED. Competiția se desfășoară în perioada 1 noiembrie – 30 noiembrie și însumează premii în valoare de 3500 Euro.

Pentru a intra în concurs, participanții trebuie să trimită propunerile de design pentru Ambient Mode atât sub formă de ilustrație grafică, cât și ca producție foto, folosindu-se de unul dintre cele 4 modele de background disponibile pentru funcția Ambient Mode a televizoarelor Samsung QLED 2018.

Propunând o calitate incredibilă a imaginii și funcții inteligente și intuitive, noua gamă Samsung QLED 2018 oferă utilizatorilor o experiență de vizionare completă. Ambient Mode este una dintre nenumăratele caracteristici care vor incita în mod cert ochiul atent la detalii al designerilor și vor transforma televizorul într-un adevărat obiect estetic, ideal în conturarea amenajărilor interioare. 

Ambient Mode face din Samsung QLED 2018 televizoare „cameleon”, care pot imita modelul de pe peretele din spatele aparatului pentru a crea un efect vizual uimitor al integrării în decor. Televizorul devine astfel aproape insesizabil. 

Funcția Ambient Mode a televizoarelor Samsung QLED oferă o experiență inovatoare și imersivă. Și cum această experiență este unică pentru fiecare utilizator, ne propunem ca prin competiția Ambient Mode să demonstrăm cum, prin design-uri creative, televizorul poate deveni un obiect de design care să reprezinte personalitatea fiecăruia sau să rezoneze cu așteptările fiecărui client în parte”, a declarat Ioana Mârzac-Sigarteu (Corporate Communication Manager al Samsung România).

 

Premiile se vor distribui astfel: locul I – 2000 Euro, locul II – 1000 Euro, locul III – 500 Euro. Jurizarea îi va aparține revistei igloo, care va și publica câte un material despre cei trei finaliști și proiectele lor.

Participarea la competiție este gratuită.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related